其實咁樣對另外嗰三個公平咩? 另外三個無努力過咩?游奧運機會可能一生人得一次

165 回覆
44 Like 318 Dislike
咁死lur 去比賽 然後之後100自又冇牌 你又覺得冇問題啊? 你用下個閪腦諗下嘢先啦
哥仔,reading 扲 U?
都係果句 有牌就我係香港人啊屌 無牌就死撚開唔好撚參加
另外3個隊員覺得公平咪得
成個奧運就係為咗攞牌,唔係講公平
我覺得如果提備戰做理由 賽會應該取消佢地全部其他報名

個個國家都搵最快4個報名 人地唔洗游咩
你退完備戰 人地見你退呀退埋一份 咁d rally 之後搵鬼睇呀

你係放棄就唔好游初賽 唔好拿奧運入場券
留俾另一個想游既國家啦
奧運唔拎牌唔通到此一遊啊另外三個一定自己平衡過架啦,洗你教?邊邊大贏面咪去撐邊邊,就算何贏左100米,佢3個一樣有光環一樣有份贏
奧運明明係競爭最強
以家幾時變咗黎奧運係到此一游唔爭牌
一聽就知樓主係唔做運動嘅油頭大毒撚,一係就無私撚,玩開運動尤其係team嘅運動都知咩叫團隊精神。同埋講真好多時候未比賽之前你已經大概會估到自己去到幾遠,尤其係游水呢啲項目唔係話你會突然之間游快幾秒然後贏埋金牌。

講真其實玩開運動都知港隊接力唔好話要攞牌,就算要入決賽都好難,香港得一個何詩蓓但人哋國家可能四個都係金牌得主。如果我係其餘三個人,因為何詩蓓游完接力而令到佢反而冇得係個人項目方面發光發熱嘅話,其實我會更內疚。

不過算啦,油頭大毒讀撚你識條鐵咩。

Btw 其實你同穆狗撩事鬥非一樣咁討厭。
有得say no咩

靜啦引戰狗
其他三個隊友都出過晒場
人地一致決定
關你叉事咩
本身4x200 有3個已經係4x100自落過場
其中一個係歐狗仲游埋100背
正常智商都會捨棄4x200等何詩蓓休息得好啲啦
我既歐鎧淳BB😥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞