其實咁樣對另外嗰三個公平咩? 另外三個無努力過咩?游奧運機會可能一生人得一次

165 回覆
44 Like 318 Dislike
其實就算兩場都包尾 我都支持佢哋代表香港人落場
可以代表自己嘅國家出賽 係好大嘅榮譽嚟
好多人 好似我咁 一世都做唔到
香港/西方社會不嬲精英制
唔通100個考DSE100個都入U?
如果你當佢地係隊友就唔會咁諗
依家係你考之前就話你都考唔到架啦 唔撚洗你去考wo

依個post d人偷換得咁肉酸
都講過N次其他人已經參加左自己既項目同4X100, 要體驗既已經體驗過
呢個4X200本身就係陪跑項目
早幾日港隊未有獎牌時,呢到就話奧運有得落場已經好勁,成績點都會支持

呢兩日見港隊有得衝獎牌,就喺到講其他三個廢會拖累何詩蓓

佢地決定點其實無所謂,而係你地一開始扮偽善,依家勝利球迷既劣根性出晒嚟,好撚噁心
為左公平
我地決定開100個位

因為100同學都有努力過
BAND 3仔考乜撚野
照下自己個死樣啦
本身4x200就係冇贏面
jm9要消耗爭牌機會?

都話左另外3個都有個人項目落過場
你就唔慌唔肉酸
人地自己唔想考你夾硬話人地好想考畀人逼佢地唔考
返屋企屌自己老母啦肉酸狗
如果個3個企硬
到時又會有人開po屌人自私
其實佢地四個一齊操水,疫情期間真係日日對住。如果有一個人可以有機會拎到牌,另外幾個真係會無限量支持。

世界就係唔公平,你唔夠人地游得快,機會就一定無其它人咁多。
有幾多個人話佢地唔退賽就拖累?
大部份都係話佢地自願退好支持喎
搶道德高地搶到你咁核突
喂 連登世一呀 專重鍵戰啦,人哋開po引戰一挑幾輕鬆啦
係,你實開
人地知道依場機會唔大
留力俾何個人同之後既4*100唔得咩
人地選手自己決定左 有咩好拗
你係果3個人其中一個啊?
如果連登屌人有用
林鄭一早變林奠
其中兩隻水狗幫泳總打壓運動員有無諗過對有實力嘅選手都好撚唔公平?風水輪流轉 抵撚死
你係呀?
垃圾po 拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞