其實咁樣對另外嗰三個公平咩? 另外三個無努力過咩?游奧運機會可能一生人得一次

165 回覆
44 Like 318 Dislike
四分鐘師父 #121020 拉
如果之前有哂共識,邊個發揮得好就可以留力挑戰返個人賽就得姐
如果當初唔講明,係唔係抹殺左其他個3個既努力,點知一定嬴唔到?
一早知羸唔到 / 勝算低 咁唔好報名啦,唔好練水啦,唔洗哂時間過黎日本啦
你可以話
我自私,我一定要參加團體賽
我無私,比佢留力玩個人
但我相信背後有好多因素會影響大家
個三個點諗呢?
何詩蓓點諗佢地三個點諗呢,扲唔到冠軍點呢

如果出新聞犒出得好睇,麻煩寫得完整D
講明大家傾過之後點點點,大家都一致認同,那怕係假話
你睇下佢地個成績先出聲啦柒頭
成班冷氣軍師又剩係屌同反智
其實個圈好細
特別係香港呢D冇政府支助(贏左出就識黎抽水)
個人唔係特別西的話都會好好感情
仲有一種團隊精神互相支持
你唔會對住戰友葡萄講咩唔公平
因為輸左成隊人一人個牌都冇係成隊人冇人理
有人拎得越多越有機會得到支助(包括錢場地運動衫)
對以後既路有好處

CCP Toy
其實之前都留力冇出佢啦 只係冇棄賽je 明顯係有共識機會大果邊行先啦
傻西 我話唔公平係base on 退賽通知
游左啦咩?包唔包尾你話事架?
未發生既野唔好撚講啦 走去assume人地一定會包尾 大把人都估唔撚到何會拎牌啦 唔通叫何咪撚參加?唔通叫其他冇機會拎牌既唔好參加? 你唔撚同輸左果d講屌你老母包尾 影衰香港?唔會架麻

28.07.2021
教練團隊決定取消接力,讓連續作戰的何詩蓓有更多時間休息,而3名隊友歐鎧淳、鄭莉梅及何南慧,都寧願犧牲接力項目,讚揚她們具有非常高的團隊精神。

退賽就發生左 去評論退賽對其他3個公唔公平有咩問題? 游左真係包尾先講啦

兩隻靠識人先入到名單就另外一回事啦
就算另外3個係咩人 “如果因為一人特別標青要谷牌而放棄團體賽”依件事就係on9
只不過今次有兩個無料靠識人入名單既所以先抵死
點解要assume其他3個唔係真係自願
咩都批鬥一餐先真係好煩
一見到呢啲理性留言永遠冇人理
成班人係都要搵野嚟屌
其實個圈好細
特別係香港呢D冇政府支助(贏左出就識黎抽水)
個人唔係特別西的話都會好好感情
仲有一種團隊精神互相支持
你唔會對住戰友葡萄講咩唔公平
因為輸左成隊人一個牌都冇係成隊人冇人理
有人拎得越多越有機會得到支助(包括錢場地運動衫)
對以後既路有好處

打多左個人字
其實有無人留意到何拎銀牌之後, 報導係話香港泳隊史上第一面奧運獎牌
從來奧運既光榮都唔係個人層面既事, 而係整個團隊整個國家既事
一定要贏先可報比賽?乜撚嘢logic
有一半國家都唔使去啦
唔好俾樓主呢啲引戰狗mislead到
佢地只係放棄 4×200
其實全部人仲有 4×100 可以參賽
體力消耗相對較細
可以俾何詩蓓全力衝刺個人賽
並不存在其餘3個白白練水/白白去日本坐冷板呢回事
你睇下本身佢哋啲成績 再撘嗲啦柒頭
睇你老母咩 上屆果d冠軍果d去撚左邊啊 縮左你老母西到啊?又成績行先啊?拎金就我係香港人啊屌 包尾就死撚開 是日笑話:支持香港運動員
你話係就係咩
乜撚嘢上屆冠軍啊 你睇下每個泳手200米都差2 3秒 夾埋就差10秒啊 你係咪唔識睇時間? 唔識游就收嗲啦
應該全民奧運啦 你同我都參加得 唔好分邊個勁啲 結果唔重要 最重要係個過程 全部人都金牌 打和啦 super!!
無得掉㗎
你你咪唔知討論緊d咩?依家就係講緊係咪assume包尾就要棄賽 留俾人衝金 唔撚知講緊咩就縮返入老母西到
要團體賽把撚咩全部個人項目啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞