有啲咩運動應該100%要成為奧運項目但偏偏又冇份?

484 回覆
901 Like 18 Dislike
跑馬
不過MMA 泰拳 等等打完一場有機會好傷 應該唔可以短時間內打到另一場
kickboxing應該就可以加入
二人三足
越野跑
壁球
棍網球
花式跳傘
龍舟

撘單問,馬術歸納於運動既原因係,每隻馬都唔同,好似唔太公平?
馬術得,點解賽馬唔可以係奧運項目?
Oh 真係唔知
用返NBA術語係連G League嘅人都唔打得世界賽
冇計,籃球假假地人地其他國家都有職業聯賽,美式足球呢?
軍事搏擊、極限搏擊,但廢事打死人啦
而家奧運呢隻跆拳道
如果同人話呢樣係武術競技真係笑L死人
一邊就遞起隻腳跳過去篤人
想自己隻腳粒censor掃到對手頭盔上分
另一邊就個頭就有咁後縮咁後唔好俾人掃到
一係見人遞起自己又遞 等兩隻腳一撞
卸咗對面道力等佢放返地就算係防守咗
兩條友閹閹悶悶 10場有8場係咁
我印象中嘅跆拳道以前唔係咁
啲腳好快 好密 好有power
係相對地似返打交 而家唔知喺度玩乜9
就咁亞洲,日本有企業隊個D商業聯盟,支那都有D職業嘅不過係室內嘅。
Full Test match既話好撚chur
跟足球個model 休得兩日
最top果班真係唔想打
黎緊有summer break
2024有breakdancing
捉衣欣
類似
其實都係好似滑板跳水體操咁
動作都係有難度分
外國好多parkour比賽都係咁
可以上youtube睇下
但好多都係瘋狂係咁翻根斗
香港可以搵食環外判員工參加下職業賽
人品好牌品自然好
馬術係古代奧運已經係好重要既項目黎
因為古時黎講 馬術就好似而家既足球咁 係人人都可以有能力有access玩既野
如果因為現代化而remove equestrian
咁wrestling都唔應該有
霹靂舞2024 paris開始有

正撚到咁,你老母就輕度
幾時會有hiphop locking

如果港隊跳會唔會係mirror error玩
香港大把BBoy,幾時輪到mirro
咪撚玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞