[A/I] 天華百劍 -斬- 限定超強角色小烏丸登場2日!! 請把握時機刷首抽入坑

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問有咩方法可以入手到極巫魂? 小烏丸lv40咗無得升
想問有咩方法可以入手到極巫魂? 小烏丸lv40咗無得升

等下次活動送
新手入坑。。
最後一日小烏丸首抽。。
抽到下面幾個。。
應該用邊個開局好???
1。小烏丸+江雪
2。紅葉+江雪+ur面具
3。江雪+ur技+ur紅手

1.

有限定一定要限定

揀左小烏+江雪開。。。
咁新手依家係咪應該推主線定係刷野先?

我會揀活動 佢個抽池乜鬼都有 同時間升幾樣野
新手入坑。。
最後一日小烏丸首抽。。
抽到下面幾個。。
應該用邊個開局好???
1。小烏丸+江雪
2。紅葉+江雪+ur面具
3。江雪+ur技+ur紅手

1.

有限定一定要限定

揀左小烏+江雪開。。。
咁新手依家係咪應該推主線定係刷野先?

我會揀活動 佢個抽池乜鬼都有 同時間升幾樣野

今次活動好似專為新入坑而設咁
戰力高低分別只係解唔解到mission
唔似得上次SR毛要有咁上下戰力先刷到換野
想問下課1pack幾錢到?

有一粒極巫魂, 突邊隻好?

有一粒極巫魂, 突邊隻好?

冇特別對某隻有愛既話都係小烏丸 點計都最難抽相同
自從小烏丸限定之後 2ch嗰邊1日爆2-3個post

後藤蘿得意依賴係店番

有興趣既巴打拎左講聲我知呀

多謝巴打,我拎左個號了

巴打, 個號我尋日下午拎完, 之後唔得閒係度回話拎左
我自己有再抽左新果隻狐狸ur, 可唔可以引繼返俾我丫?
bs用mouse玩好麻煩
新手留名,好似遲左,義元勁唔勁
希望巴打快D睇到我留言
bs用mouse玩好麻煩

BS點玩動作game XD
miss 左

琴晚先開始玩 突一狐狸開波

多謝巴打,我拎左個號了

ok不過佢個引繼碼30日內最多兩次,你俾個Twitter我綁定會快啲

多謝巴打,我拎左個號了

ok不過佢個引繼碼30日內最多兩次,你俾個Twitter我綁定會快啲

原來有30日兩次哩樣野, 我俾TWITTER你, 我仲刷左個小夜首抽,你要唔要?
新event 點先可以抽 第一抽選箱
新event 點先可以抽 第一抽選箱

打活動一至五章會有禍札(灰色果舊)
用禍札當入場卷去打 boss,初級至超上級,會出寶札(金色果舊)
用寶札抽獎

多謝巴打,我拎左個號了

原來有30日兩次哩樣野, 我俾TWITTER你, 我仲刷左個小夜首抽,你要唔要?

唔洗啦,你俾我TWITTER我引繼啦
R肥料最好賣鬼哂佢賺錢
如果唔係會強化到你破產
新手留名,好似遲左,義元勁唔勁

勁好J
其實活動抽蛋個個面具有無用?
其實活動抽蛋個個面具有無用?

未抽到
不過應該都有用 由其係新手

多謝巴打,我拎左個號了

唔洗啦,你俾我TWITTER我引繼啦

id: disonyuen6771
pw: 01062017Aa
miss 左

琴晚先開始玩 突一狐狸開波

狐狸有真破衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞