[A/I] 天華百劍 -斬- 限定超強角色小烏丸登場2日!! 請把握時機刷首抽入坑

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我打曬所有分先知有SL
無曬羽毛入場
得2隻突滿獸耳

無睇post既後果

我錯了

SL真係非一般人做到 我見有人打2個鐘先跌一次金箱

所以想要裝先更加要SL 如果唔係20個鐘先跌1次金箱

其實SL係邊個位置要Quit game
我試過去到派彩果時quit 再入, 就入番正常home畫面
我打曬所有分先知有SL
無曬羽毛入場
得2隻突滿獸耳

無睇post既後果

我錯了

打死隻 boss 會有段慢動作跌落地
如果無出金箱就 kill app
等到結算就太遲
個箱一定要抽到最後先出角色
個箱一定要抽到最後先出角色

no
我打曬所有分先知有SL
無曬羽毛入場
得2隻突滿獸耳

無睇post既後果

我錯了

打死隻 boss 會有段慢動作跌落地
如果無出金箱就 kill app
等到結算就太遲

謝謝~~
唔怪得之試左好多次都唔得~XD
EVENT 果個UR 武器
因為突唔突佢好?
因為新手玩無咁多裝分俾3個人用 (一隊人)
EVENT 果個UR 武器
因為突唔突佢好?
因為新手玩無咁多裝分俾3個人用 (一隊人)

咁唔洗急住突
仲差3件
首抽10連
得隻乜乜助廣
但就得4件裝
可以起手未?
圖:
新手打活動打完初級1-5章
之後應該打邊關
你地講的SL大法又係講緊邊關??
小烏首抽入坑
之後應該打邊關

下面有個制 , 按入去有BOSS打
之後應該打邊關

下面有個制 , 按入去有BOSS打

SL係超上級boss關 新手唔洗諗
小烏首抽入坑

買返黎?
首抽10連
得隻乜乜助廣
但就得4件裝
可以起手未?
圖:

初期會易打 唔貪戀UR角色既話 其實用SR角都足夠有餘
但都係會建議刷2隻UR角起手
因為活動有裝刷 而且角色突滿再抽到會變突破道具
乜野係交代任務達成??
次次過關都係差佢
乜野係交代任務達成??
次次過關都係差佢

換人
新手問題。。。
我係咪蠢左。拎曬d香水送曬俾小烏。。
香水應該贈送定係拎去一次過開花?
乜野係交代任務達成??
次次過關都係差佢

換人

係咪入到場換一換就得?
乜野係交代任務達成??
次次過關都係差佢

換人

係咪入到場換一換就得?

最少換一次
新手問題。。。

無問題 小烏丸係鐘意香水
新手問題。。。

開哂花送三枝香水,唔係拎黎開花
有10抽。抽唔抽而定呢個pool好?
有10抽。抽唔抽而定呢個pool好?

忍忍手等 up
新手問題。。。

開哂花送三枝香水,唔係拎黎開花

哦。。明白曬。。仲以為俾3枝香水就直接開曬花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞