[A/I] 天華百劍 -斬- 限定超強角色小烏丸登場2日!! 請把握時機刷首抽入坑

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好波 咁先係好營運
好波 咁先係好營運

個個營運都話會跟架啦, 有邊間真係跟
好波 咁先係好營運

意見接受 態度照舊
好波 咁先係好營運

意見接受 態度照舊

佢個底咁靚,可以信一次ge
開活動唔夠1粒鐘就維護
等收石
開活動唔夠1粒鐘就維護
等收石

開活動唔夠1粒鐘就維護
等收石

活動抽可以抽到SR/UR巫劍 所以維修
誠三人組今次活動有機槍無效 洗唔洗做馬做到咁?
點解依兩日會攪到咁柒
開活動唔夠1粒鐘就維護
等收石

活動抽可以抽到SR/UR巫劍 所以維修

每人送返飛十連先
消息都無 睇黎今晚想見下我隻江雪都唔得
誠三人組今次活動有機槍無效 洗唔洗做馬做到咁?
點解依兩日會攪到咁柒

辛苦用個幾月建立既玩家好感度2日就摧毀得一乾二淨
公式】天華百剣 -斬-‏ @tenka_zan
運営さんから途中経過報告です。
現在作業を進めておりメンテナンスの終了およびサービスの再開は明日6月23日中を予定しているとのことです。
対応完了まで今しばらくお待ちいただけますようお願いします。
#天華百剣

活動抽回收 當你無抽過
但我覺得最緊要既三人組無敵問題完全無提
裝番白貓玩

活動抽回收 當你無抽過
裝番白貓玩

無敵唔係bug黎 出哂圖原定計劃就係對機關槍無敵

活動抽回收 當你無抽過
裝番白貓玩

我意思只係 依個係要正視既問題 但營運好似會當睇唔到

活動抽回收 當你無抽過
裝番白貓玩

咁樣倒米

活動抽回收 當你無抽過
裝番白貓玩

行得出呢步棋緊係唔會理玩家抗議呢D問題住
依家最關注既係營收 其實2P角呢下都唔少人賣帳 尋日top grossing有彈上去
不過衰在活動出包然後斷左道氣
佢要到server開返再觀察幾日先知道特攻角對佢地收入幫到幾多
痴線死咁耐ser
lm聽日派10連
痴線死咁耐ser
lm聽日派10連

維夠24小時
痴線死咁耐ser
lm聽日派10連

維夠24小時

IT仔真係好慘
https://twitter.com/kurojishi9644
黒獅子‏ @kurojishi9644
やっぱ着せ替えしたいし、同キャラでURがご満悦なのにSRが不機嫌とかなったらなんか嫌だよね

三人組畫師都話 同一角色 UR就開心 SR就唔like 果然希望係換衫
整到幾時?
整到幾時?

官方 twitter 都無晒update 可能仲比電擊果邊屌緊
整到幾時?

官方 twitter 都無晒update 可能仲比電擊果邊屌緊

愈耐就賠愈多石
回溯三人組個pool 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞