[A/I] 天華百劍 -斬- 限定超強角色小烏丸登場2日!! 請把握時機刷首抽入坑

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

岩岩刷完兩件衫 可以繼續養肝

好正 即刻將愛刀換成雪
有份問卷可以做 做完有5石
份野好詳細
感覺到隻game花左好多心機喺每個角色既設定同埋交流方面
4個依賴入面4個選項都會有唔同反應
即係每個角色只係依賴部份已經要諗16段稿
然後每個角色故事有5節 入面全部都係全語音(但係又有幾多人係會逐隻去睇)
仲要有好感度上升之後角色反應變化
究竟佢整1隻新角係要用幾多心機

我覺得呢隻game班developers所付出既心血同人氣度真係不成正比
請珍惜每1位劍巫
有份問卷可以做 做完有5石
份野好詳細
感覺到隻game花左好多心機喺每個角色既設定同埋交流方面
4個依賴入面4個選項都會有唔同反應
即係每個角色只係依賴部份已經要諗16段稿
然後每個角色故事有5節 入面全部都係全語音(但係又有幾多人係會逐隻去睇)
仲要有好感度上升之後角色反應變化
究竟佢整1隻新角係要用幾多心機

我覺得呢隻game班developers所付出既心血同人氣度真係不成正比
請珍惜每1位劍巫

一直覺得li隻係良心game ,大部份都有語音重要動態真係好正,角色故事同之前主線我都睇唒,雖然故事最新個兩章未睇
Btw 有無問卷link

game入面home page點其中一幅圖
有冇人課左
保底ur 好吸引

game入面home page點其中一幅圖

Thx bro
有冇人課左
保底ur 好吸引

考慮緊,好吸引
如果隻game啲活動唔洗咁趕咁chur會玩得開心啲...

肝都唔係問題,比我肝嘅時間長少少得唔得
如果隻game啲活動唔洗咁趕咁chur會玩得開心啲...

肝都唔係問題,比我肝嘅時間長少少得唔得

唔算好肝啦 白貓

好正 即刻將愛刀換成雪

點解可以咁快刷完
一場先得3粒

好正 即刻將愛刀換成雪

點解可以咁快刷完
一場先得3粒

刷完一件咁大把

好正 即刻將愛刀換成雪

點解可以咁快刷完
一場先得3粒

有時撞到夜晚會有9粒 同埋解mission 有石有item
隻江雪女僕真係好靚 加埋臉紅表情
上級連三場入夜
換左女僕裝之後 停留主畫面既時間長左好多
就咁睇至少有7-8個不同表情
有2個要入磨刀模式先睇到
嗰陣fgo抽到C狐都冇好似依家咁望住女僕雪勁耐都唔厭

差D認唔出
抽唔到江雪反而抽到一狐狸一紅葉是咪可以重開ac
抽唔到江雪反而抽到一狐狸一紅葉是咪可以重開ac

最好唔好啦 依家先黎重刷驚你唔夠打下期個活動

差D認唔出

ちーちゃん

巴打都有玩fgo ?

巴打都有玩fgo ?

棄左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞