開個儲蓄戶口都要 20 萬.. 痴撚線

141 回覆
15 Like 4 Dislike
citi 啦 counter 堆女好正

你老母都好正

痴撚線,咁都講人老母。
citi 啦 counter 堆女好正

你老母都好正

痴撚線,咁都講人老母。

呢個post 好多中二病
呢個post應該都幾多小學雞扮有錢串樓主

好on9

後生細仔屋企唔係有錢既讀完書多數都還緊loan 仲要俾錢養家

根本戶口有廿萬既只係少數

唔知有咩好串

咁儲蓄戶口都係比d人有閒錢未諗到點洗嘅人開,根本就唔適合月光族

其實大部分人畢業後打幾年工都會有廿萬

打幾年工都會有廿萬咁都要幾年啦下話
講到廿萬係出世果陣就有咁

咁畢業做幾年野都係廿幾歲,仲算係後生細仔卦,廿幾歲人有廿萬好普遍
dbs好野黎, 多年前將有貴重物品既保險箱dum撚曬去堆田區

唔係堆填區,係廢鐵回收廠

考古撚

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20041006/4353694

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20041007/4356082

件事都幾柒

dbs成間銀行都智力有問題

交過數次手, retail同工商部都無得救

Saving account要200K
我反而想知 如果申請到 有咩著數

無, 所以cut撚左

無, 所以cut撚左

早幾日諗住開個中銀黎出糧,點知要一萬
我心諗,那有錢

無, 所以cut撚左

citi申請到有千幾蚊執
我心諗,那有錢

而家好多都係要擺一萬
我心諗,那有錢

而家好多都係要擺一萬

窮學生冇錢
dbs不嬲唔係做平客仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞