【Welcome 賓白 medicine neves abraham】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXII

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
你咁講不如乜人都唔好買啦,反正都係畀達狗教廢,唔好害人又浪費錢啦
仲慳啦
咸哥

esr maddison saka

lokonga party

t3 gabriel 白賓 aarons

leno
呢個陣都幾好j
買到即食改變戰局個個係攻中,掉錢落去係首要任務,買個前鋒黎,佢自己又搵唔到食,我同用羊有乜分別,羊個狀態操返起一定勁過咸
你試下用羊換阿巴咸,我包你羊之後個一兩季入波一定雙位數,你有其他人幫手拉散,仲有製造機會,掉個波入禁區比羊自己搵食。簡單過係我地到做野,如果車買左羊,依家套form又踢得順,埋門點都好過雲拿。我地問題係我地根本製造唔到太多機會比羊去埋門,去取得入球。所以首選係攻中次選應該閘位先都未到前鋒,市場上無前鋒岩,不如同拿卡續短約一兩年算啦,好似車同基奧特咁樣。
換走廢咸 用比比好過啦
買牙咸唔算upgrade

英撚口味真係
但好似未見過nk可以好彩入到15球
其實係,chance created其實排英超十幾
唔升返上去比隻牙朗你都無用
老實講
慢慢開始覺得人腳未必係最大因素
教練套form先係影響最大既因素
上年一樣有神童打個攻中位
但你話阿仙奴進攻好好又未可以講好,差又未至於,一般般咁

攻中呢個位存在與否未必影響到你製造機會既可能性
e.g.利物浦無點用攻中都可以攻到你傻
因為人地中鋒墮後,兩翼先係真正前鋒
其實上季達狗係想學利踢法
牙達玩三中堅就三中堅
唔好再轉了
確立左打法就再跟位同要求買人
點解果陣有超級攻中奧哥牙羊仲係一碌柒咁
學鏝多過學猁
就係因為換領隊同管理層太密
個個都好似有啲料,但其實好難配合
佢上季根本就沉晒
前鋒就係無數走位先會換嚟一個機會
佢停咗落嚟咪即刻收皮
神射手都比你講到一碌柒
上季喎老友
長遠佢應該想兩中堅,三中堅係折衷
以為你講緊奧燒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞