【Welcome 賓白 medicine neves abraham】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXII

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
降班真係關個龍事?
好明顯錫非聯問題係前面入唔到波,又無創造力

般茅又關個龍事?
反正10M 都係博
點解唔博ONANA
RAMSDALE 係已經PROVEN 係廢
張伯倫依家廢左咁多
講黎講去咪又係想HG
Onana要到最早11月先可以踢,仲要係成年無踢唔知狀態如何
而且Onana要guarantee正選,但Leno唔走,佢又點guarantee?
一直都唔係頂級啦
藍斯度其實冇你哋想像中咁廢

值唔值30m就另一回事
一向都廢
D阿迷好容易畀D垃圾傳聞報道誤導
唔係廢不過其實就係覺得唔值30M
但我都同意,10M可以接受啦.......
啲英撚成日自命不凡
阿叔好快步張仔後塵
不過阿叔唔會介意去第度攞英超 + 歐聯
5m都比多
理性D啦
英撚HG + 有入選國家隊本身個passport都加5M啦
咁快就比esr著10號,唔想佢成為第二個牛奶仔
降班唔係完全龍門責任啦 少少錢試下個後生無壞嘅
達狗應該覺得hein同彭建新都未有能力做2號龍先要買
到時又場場leno咁都唔係好事
最慘係Leno無任何競爭,到是完約真係畀佢撚住嚟玩,放又唔係,賣又唔係,又唔drop得
蘭狗似續約啦 都冇人要佢
20m賣咗個no.1,然後30m買個no.9
其實幾好笑
所以咪話買ramsdale搏佢成材呢個諗法唔係錯 只係30m太貴唔值得買
btw屌見到個名以為係我自己留言
錫非聯20M買佢
所以唔會低過20M賣啦
我覺得就不如搵第個U23 HG龍好過啦.......
只可以話廢龍真係生不逢時
係阿狗嘅timing都錯曬
其實拿羊兩個,如果要換Abraham應該係賣羊留拿
要傳一早傳左啦乜柒風聲都冇
如果廢龍唔係Maupay果下,咩都唔同晒
打機咩咁容易放,羊咁既人工邊個要啊.......
Abraham都有人J

林柏特唔用佢都算
杜曹個個都試 個個都用 偏偏就係唔用佢
19/20 佢入15球果季 佢炒足22個big chances

有睇下轟啲波就知佢係nk既高大版啦 成日都隱形 永遠得一招汁雞
波底又差 支點又做唔到 入到15球係靠好彩
依加隊波係無可能靠呢類中峰搵食

羊隊上季再垃圾都好過呢條撚屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞