【Welcome 賓白 medicine neves abraham】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXII

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
https://youtu.be/r95JPWbx2l0

點睇comments班盲撚
球王片好合理啦

呢啲球員上限太低 睇得出係咁多料 同NK一樣
NK起碼都多一招迫搶
要30M+球員買佢 我第一個入紙屌鳩Edu
但我睇親轟d波佢都有貨交
https://youtu.be/RdDwwRuXM3o

Nk 啲one touch 差啲喎
轟d人自己扭到,其他人就多咗空位
你擺NK落車一樣有波入
講真踩牙咸唔係問題 但唔好用nk呢個短人比
仲有撚伯係同人鬥攻,而對方亦覺得佢防守真係廢到離譜又真係肯同佢鬥攻,
結果更加易入波
可唔可以唔好係咪都亂咁擺nk出嚟討論
條友生得矮都算
射波好似打左飛機咁冇力 又冇身位
下半場開始冇氣
你話放nk都可以入15球咁我不如話放個中堅入20球啦on9

我寧願你用黑b 班福特呢啲真係似NO.9比
bamford 連傳控都有,其實真係唔錯
就算真係鬥攻好易入波 nk條廢柴咪又係得60分鐘左右體力

把握力其實衰過timo
咁Vardy Salah 把握力咪好差
Vardy下半季miss勁撚多 係伊恩拿祖carry返進攻線
chris wood都幾能勁
成隊波都已經無攻門咁濟都可以炒19次
Edu Arteta
我地運滯姐,兩揀一都揀錯
NK從來無做過支點,頭又唔多掂
根本NK同阿巴咸已經差一個level
唔好唔記得,NK都係轟棄將,人地留阿巴咸棄NK有原因
Salah, Mane咁浪費都幫利物浦攞前四
所以我成日都話,我地問題係破密集,chances created個問題多D
一句講晒
拎幾十m俾轟買夏撚就一定反

Abraham只可以借 唔應該買
車仔要籌錢點都籌到
人地望冠軍,我地望頭六炸
諗點加強自己先啦
人地轟唔放阿巴咸一樣買到夏蘭特,但我地就繼續連前6都無
到時都唔知邊個笑邊個
太陽報 Mark irwin :

1️⃣ 阿仙奴正尋求以1500萬鎊的價格出售拿卡錫迪,在這之後他們才會大力推動阿巴咸的轉會 ;

2️⃣ 阿仙奴也繼續與錫菲聯就英格蘭門將 Aaron Ramsdale 的轉會進行談判。如果錫菲聯拒絕降低他們的要價,那麼西布朗的 Sam Johnstone 將是另一個備選。在決定自己的未來之前,Leno 正等待哪一位門將被簽下以及新簽的門將如何影響他的位置。槍手希望他留下來,但如果不再是第一選擇,德國國門將會在明夏轉會離開。
Bernardo Silva had his heart set on a summer move to Barcelona, but that looks impossible now. Man City need to sell a high profile attacker in order to bring in Kane and Grealish.

Atletico Madrid and Arsenal have been alerted to Silva’s availability and are both interested.
畀佢返西甲啦,呢個唔係好想要
咪講笑啦,買唔買分別都不大,黎到比達唔知點搞,40m一季貨仔都唔知有無,我寧願搵返羊打正前,慳返個40m令黎補強其他位,40M出bid試迪加好過,其實達依家係要tune前鋒個個走位,同埋隊波未有真係一套form係for進攻,好少人走位,得ESR識拉散肯跑,熱身賽個時睇AMN同willock,兩個都比人叫逗後,你無走位何來入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞