蘭花劫1

1001 回覆
58 Like 1091 Dislike
呢套畫質好差咩?
點解我覺得完全冇問題

D人話起哂格我真係無呢個問題
如果呢套係依家拍一定高收視
劇本唔差 演員埋班都係做得戲
唔明有咩咁差

邊有起格
我屋企部電視睇好正常
好多人睇都未睇就批評咗先,人講佢又講埋一份
"主要投訴《蘭花劫》內容指不滿黃金時段播陳年舊作、題材過時、畫面質素差及有蟑螂大特寫。"

頂,為反而反都諗個好啲理由,曱甴都好投訴,咁睇discovery channel係咪會自殺
"主要投訴《蘭花劫》內容指不滿黃金時段播陳年舊作、題材過時、畫面質素差及有蟑螂大特寫。"

頂,為反而反都諗個好啲理由,曱甴都好投訴,咁睇discovery channel係咪會自殺

唔明點樣題材過時囉
自己唔啱睇就夾硬搵野投訴,呢啲人好黑人憎
呢套畫質好差咩?
點解我覺得完全冇問題

唔明有咩咁差

邊有起格
我屋企部電視睇好正常

我屋企部四十二頂多咪遠景朦啲,話起格嗰啲係隻眼定部電視有問題

唔明點樣題材過時囉

明珠台都係做緊prison break
其實我覺得呢套認真睇會發覺幾警世
呢個社會太多大家姐一樣嘅啲港豬,成日話血濃於水,大愛包容,結果就會俾二家姐之類嘅自私撚搵笨攞著數,少數好係阿妹咁心水清嘅人話埋比你聽二家姐係奸嘅就冇人信,最後仲要俾大家姐累死埋,真係好人冇好報,人蠢冇藥醫
10年前既嚴謹
呀蘇對呀田假到

唔明點樣題材過時囉

明珠台都係做緊prison break
其實我覺得呢套認真睇會發覺幾警世
呢個社會太多大家姐一樣嘅啲港豬,成日話血濃於水,大愛包容,結果就會俾二家姐之類嘅自私撚搵笨攞著數,少數好係阿妹咁心水清嘅人話埋比你聽二家姐係奸嘅就冇人信,最後仲要俾大家姐累死埋,真係好人冇好報,人蠢冇藥醫

笑得你咁開心
我無講過,我無見過
點解今日無人討論
好想搵人一齊鬧爆呀蘇
講大話唔眨眼真係好恐怖
好賤
我無講過,我無見過

一模一樣
我無講過,我無見過

一模一樣

真係好恐怖
呀田好on9
後尾蘇菲點解入埋去

救阿田逃獄
唔好再嬲二家姐
係咪傻㗎
呢套畫質好差咩?
點解我覺得完全冇問題

唔明有咩咁差

邊有起格
我屋企部電視睇好正常

我屋企部四十二頂多咪遠景朦啲,話起格嗰啲係隻眼定部電視有問題

應該係佢地對眼起格

屌 笑到仆街
世界上係咪有呢d人
係咪清左好多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞