蘭花劫1

1001 回覆
58 Like 1091 Dislike
Tvb播完不懂女人
以為女人劇岩香港觀眾口味
之後搵返倉搵到套女人主流蘭花劫
想繼續食住條水
點知失敗左

仆直就梗,一講倉底貨標清邊個同你睇
我睇都係想睇阿田阿蘇鬥戲,so far啲情節都ok, 起碼好過依家啲膠劇

其實細個咪又係睇呢d,下下講高清做咩
同埋倉底唔一定唔好睇,千謊百計夠倉底啦

啱呀,睇高清又唔會清高啲
好似睇緊以前重播劇咁

以為宜家凌晨12點
蘇玉華係奸

講大話完全唔眨眼,係咪反社會人格
趙翠儀

唔係趙靜儀咩
下集魯芬rip
蘇玉華係奸

套劇未播之前唔知蘇定田講過呢套劇係佢從影以來最奸嘅角色(我齋聽無睇所以唔清楚係邊個講)
蘇玉華係奸

套劇未播之前唔知蘇定田講過呢套劇係佢從影以來最奸嘅角色(我齋聽無睇所以唔清楚係邊個講)

蘇玉華係奸

殺左老母?
蘇玉華係奸

阿蘇嚟,不過我印象中阿蘇以前都係做好人多
原來遲d三姊妹會互殺
笑左d人得閒入黎續個續個負評留言

係喎,唔講唔覺,真係辛苦哂啲人

我都見到
條友是咪好憎套劇,但又要咁費神入嚟逐個負評

我有成22個負評

我都見到

啱啱留言又負評咗

我都見到

啱啱留言又負評咗

無睇套劇,見到咁忍唔住笑

我都見到

啱啱留言又負評咗

一留完即刻有負評,睇嚟真係捕住
原來遲d三姊妹會互殺

我剩係知三個都會入去坐

我都見到

啱啱留言又負評咗

續個留言mon住 真係辛苦唒班風紀

我都見到

啱啱留言又負評咗

續個留言mon住 真係辛苦唒班風紀

今日無睇,諗住入黎追post今日劇情去到邊,點知個個comment都有人俾負皮
邊撚個咁鳩得閒捕住

我有成22個負評

人地唔係負皮你個留言囉唔該
趙翠儀

唔係趙靜儀咩

sor
其實啊蘇有無殺到佢老母
其實啊蘇有無殺到佢老母

琴日炎生 話 佩湖 你唔嫁得架 念慈會死架

係咩意思
其實啊蘇有無殺到佢老母

係咪因為阿蘇做開好人,所以你地到依家都睇唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞