蘭花劫1

1001 回覆
58 Like 1091 Dislike
沛湖搵家姐頂罪?

呃家姐做替死鬼

痴線咁嘅人都有,快啲啪咗佢啦
有無人睇到沛湖頭先比咗啲咩個醫生?

係阿海俾佢嗰隻鑽石戒指,收買個醫生

頭先掛住睇連登分心咗,想知佢收買個醫生搵替死鬼係指定要搵阿田定係醫生咁啱揀中阿田?
我仲以為星期六日冇人睇
btw, 頭先嗰個係兒歌金曲頒獎典禮嚟?cosplay關勁歌金曲咩事

等陣等我開POST先
之前以為背景係香港,原來係上海法租界
跟住就諗,點解 set 上海而唔係香港

香港死刑係絞刑?
不過我覺得因為上海先可以選市長(陳錦雄嗰角色),可以特赦啲犯救阿田
沛湖搵家姐頂罪?

呃家姐做替死鬼

頭先掛住睇連登分心咗,想知佢收買個醫生搵替死鬼係指定要搵阿田定係醫生咁啱揀中阿田?

指定要搵阿田,因為阿田之前搵嗰醫生俾阿蘇知道咗,更何況係親生家姐先會肯做阿妹替死鬼,近水樓檯,阿妹真係好狼死
陳錦鴻對阿田都幾好
阿田
阿田

放心,最尾冇事
阿田

放心,最尾冇事

認真,睇呢套,幾exciting ,好過而家d 咩垃圾劇

好少人識欣賞,明明啲劇情演員好過依家啲膠劇咁多

一集平均有兩三個高潮/伏筆位
沛湖搵家姐頂罪?

呃家姐做替死鬼

指定要搵阿田,因為阿田之前搵嗰醫生俾阿蘇知道咗,更何況係親生家姐先會肯做阿妹替死鬼,近水樓檯,阿妹真係好狼死

好賤呀
今集仲有無唐寧
唔知點解睇呢套劇啲時間好似過得好快,話咁快就剩返一節
認真,睇呢套,幾exciting ,好過而家d 咩垃圾劇

好少人識欣賞,明明啲劇情演員好過依家啲膠劇咁多

一集平均有兩三個高潮/伏筆位

主要演員 都係識做戲
又唔會夾硬推個唔識做戲嘅新人
好少見阿蘇演奸角,一嚟就係自私冷血大仆街

我都覺

暫時節奏好明快
主線幾清晰,剪接唔會東一忽,西一忽
幫我=替我送死
幫我=替我送死

好似人地欠咗佢咁
點解可以咁pk
佢老公咁有錢 叫佢老公搵替死鬼好過啦
仲講到自己無辜咁
想睇佢細個發生咩事 點解變得咁恐怖
點解阿田去西郊既?唔係幫蘇咩
自己殺人仲係度發爛咋 要全世界幫佢一個
佢老公咁有錢 叫佢老公搵替死鬼好過啦

唔得,叫佢老公搵替死鬼咪間接承認自己殺人,依家嗰老公仲以為佢係無辜係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞