蘭花劫1

1001 回覆
58 Like 1091 Dislike
乜藥黎?

又替死鬼又搵死囚試藥,呢套嘢幾黑暗

識得佢

想知佢ig依家有幾多萬followers

ig係咩?

係咪iammojai?

Yes
一萬人姐

仆街 咁既樣都有一萬

劇入邊個樣都還好
大個女就
三個女人都咁煩

三姐妹分別係聖母膠,自私撚,正義撚

識得佢

想知佢ig依家有幾多萬followers

ig係咩?

係咪iammojai?

Yes
一萬人姐

仆街 咁既樣都有一萬

劇入邊個樣都還好
大個女就

認唔出
死仆街
負評個三條仆街夠薑就死出嚟

套垃圾大陸劇推你老母臭閪
死仆街
三個女人都咁煩

三姐妹分別係聖母膠,自私撚,正義撚

[img]https://holland.pk/4smfk8lx[img]

右邊

頂你留番拜山先講唔cap cap呢d
睇死都係一條毒撚幾個分身玩負皮
屌你老母
要搞就搞個套大陸閪劇
屌你老母
[img]https://holland.pk/4smfk8lx[img]

右邊

我覺得呢套劇幾好睇,呢幾晚都坐定定追,點解咁多人嫌棄,反而撒嬌我一集都無睇過
屌你老母
要搞就搞個套大陸閪劇
屌你老母

咁激動做乜
我覺得呢套劇幾好睇,呢幾晚都坐定定追,點解咁多人嫌棄,反而撒嬌我一集都無睇過

Same here

Same here

Same here
屋企老中青用緊四十二寸追緊呢套

Same here

Same 真係唔明個套咩撒嬌女人有咩咁好睇 咪又係講埋啲情情愛愛

右邊

魯芬
[img][url]https://holland.pk/4smfk8lx[img][/url]

右邊

魯芬

對眼成條線咁

Same here

Same 真係唔明個套咩撒嬌女人有咩咁好睇 咪又係講埋啲情情愛愛

因為無線地拍咩都咁老土
好啱拍呢d老土時代嘅劇
(即係蝗話嘅狗血劇,勿屌,覺得廣東話嘅老土嘅個字唔夠全神)

Same here

幾年冇睇TVB
見到呢套舊劇好奇都睇咗半集
嗰啲乜嘢撒嬌的女人
之前撈家返嚟拍個套野我都冇睇

Same here

臨尾10集左右先開始睇
完全將成個社會矛盾浮哂上水
最impress我係影射左馬雲派一億出黎支持初創企業發揮創意背後動機
D人話馬雲好人真係笑大人個口
不過呢D underlining既訊息應該係我先會理
有人想知再講
睇左, 又幾好睇
但第一集幾悶

Same here

臨尾10集左右先開始睇
最impress我係影射左馬雲派一億出黎支持初創企業發揮創意背後動機
有人想知再講

唔多見有人討論你講嘅野,fb剩係不停見人share王浩信同唐詩詠嘅感情戲

Same here

臨尾10集左右先開始睇
有人想知再講

唔多見有人討論你講嘅野,fb剩係不停見人share王浩信同唐詩詠嘅感情戲

啲人留意王浩信唐詩詠多過宣萱林文龍
屌你老母
要搞就搞個套大陸閪劇
屌你老母

咁激動做乜

跌穿二十點俾老細屌??

Same here

臨尾10集左右先開始睇
有人想知再講

冇留意
咩事

呢套都有睇
好彩冇話抄prison break
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞