【點改寫歷史都改變唔到721唔見人】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXI

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
35m應該唔會買la
Sam Johnstone其實大Ramsdale 5歲+HG,好似都係最多10M左右

non hg:

leno
tierney
tavares
mari
gabriel
cedric
Partey
Elneny
Lokonga
Pepe
Auba
Lacazette
Willian
Runarrsson
Kolasinac
Torreira
Xhaka

呢度岩岩17個, 賣Xhaka後16個
呢張list最尾幾件non hg好難清
我諗走去shop Ramsdale嘅原因都係諗住會平啲
開大口嗌到3520都唔多值
咪睇吓Ramsdale迫唔迫到錫菲聯減價
迫唔到留用求其一個HG再買/loan個non HG後備龍好過
唔怪得咁撚廢
原來平時著住呢件野
早幾日已經見到
原來呢度無人講?
由auba 開始掃落 除左Xhaka 賣到d錢
其他都係等free 走 / 賤價賣
Torreira Kolasinac reg都未必reg
我係Ramsdale 就算去英冠都係正選場場踢,無理由去我地度可能一場都唔出踢2號龍
呢樣可能睇人工本身好似得2萬磅周薪
鳩估kola下個月831會解約free走
照計會想清埋runnarrson kolasinac同 torreira嘅
清唔到就唔洗諗買aouar個啲 所以應該係點解堅持hg龍嘅原因
不過35m不了
Lokonga 計U21 唔洗reg
Tavares好似都係
默默耕耘
係 要創造達朝盛世
我 肯定安哥除左副甲會變超西咁勁
查左好似相反
Lokonga要reg
Tavares可以計U21

Under-21 players are eligible over and above the limit of 25 players per squad. For the 2021/22 campaign Under-21 players will have been born on or after 1 January 2000.
睇親Ramsdale都見到佢自爆
我不嬲相信安哥
廢安下季變小李
一野撞撚死晒D後衛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞