【點改寫歷史都改變唔到721唔見人】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXI

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
以前唔肯同經理人deal
搞到miss 左包皮
而家肯 結果就變到比人食夾棍
簽埋金章安呢啲廢物返黎
同埋唔要歐洲賽, 要專心本土賽事
【巴塞新星摩列巴拒絕續約】
巴塞近年培育唔少超新星,其中一位最耀眼嘅就係18歲中場球員摩列巴。據聞佢身體能力同控球觸覺可以同普巴媲美。下年就約滿嘅摩列巴,似乎有意轉投英超。以佢嘅身體能力應該應付自如嘅。
#beINNowLaLiga

呢個好似幾勁
FIFA bye bye
藍斯度就不了啦
上季為左籌旗放棄廢龍換錢補強中場
依家又買個降班龍唔知想點
咁不如續奴狗+升青年軍上黎打後備龍算啦
攻中,防中位要買真係要盡快買到
講緊一個月唔到就開季,頭六場都已經好難打

到時又要俾借口話準備不足又夾唔到?

上季下半季打得算ok,好大程度係沙卡,Ø11,ESR打得算幾好

嚟緊連買乜人都未知,仲keep唔keep到?
傳Leno唔肯續
乜撚都国安
On撚9 32m買個降班2號龍?
咁你舊年就咪撚20m賣撚左廢龍啦on9度on9達
Ramsdale其實只是人地報價,又無話一定要買
Maddison絕對值,英人本身都 + 20M
而且我地真係缺10號,不過都係果句,我地都未bid

你講果3個,只有Ben White係99% confirm
Ramsdale 係咩事
屌你老味20m賣馬天30m買垃圾?
其實非洲杯果陣好唔掂wo
埃及同派對都走左點踢
仲有pepe
降班龍
加多少少買維拉個個馬天尼斯未
40M
仲有 auba
開始懷疑達狗係外部勢力卧底
巴丁 叔 洛 老公狗 巴露根
成班黑鳩
買藍屍度球迷實屌到達犬飛起
Ben white 貴 但球隊有需要又英人無計
衰在唔係first priority 都重貨

2nd gk 又幾有需要呀 上年冰廢同Matt Ryan 出埋都唔夠5場 就算Leno 走我都唔睇好藍屍可以擔到正 柒過72m買kepa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞