【點改寫歷史都改變唔到721唔見人】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXI

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
達狗佢主要真係無經驗
稍微有D經驗都知好多球員攞肥約就hea
個個係牙朗,小花咩.........
Leno狀態好定差都正選,是但係青訓升多件搏一搏都好過買降班龍,但達狗死都要買人證明自己眼光
佢拎兩個冠軍係靠廢龍,就當自己教得好

唯一係把口呃到高層比佢亂洗錢
呢樣爺爺 愛蛇 龍蛇都做唔到
爺爺都話唔like金錢足球 & 球員通脹
你比30M佢去買個2線龍 佢都寧願唔要啦

燒先 42m
如果你有睇我地pre-season
我覺得我地青訓龍無個掂
HG二號龍買就一定買,但唔一定係Ramsdale

就算肯畀錢買,你話Pope,Pickford果D打開正選唔會嚟,咁但係都大把選擇

紐卡素有個叫Woodman OK
西步朗有個叫Griffiths
其實好多選擇
跳子果個
自己攞黎
炒9Steve Rowley同Francis Cagigao
咁一朝天子一朝臣,OK,可以接受
但自己果批又唔掂果下on9
問題係搵番人去頂番scout班位
依家玩由經理人介紹
咪唔好睇囉
Scout完都要搵經紀人傾,呢個年代足球係咁.........
只不過scout班人廢,自己又唔識同D經紀人談判
30m買個後備龍?我寧願升個新仔黑人龍算
都係問價,人地畀價錢,唔一定係確定一定要買
不過轟既2號龍都72M
睇李城應該仲好睇
今年大幅補強力衝前四
我咪話大把選擇又可以HG,又可以有位踢2號龍門,又唔駛32M
話時話有冇中國球員加盟過big6球會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞