【點改寫歷史都改變唔到721唔見人】阿仙奴21-22球迷吹水區 MDCLXXXI

1001 回覆
19 Like 5 Dislike

又整新髮型
越整越廢
本身就廢
我哋有無青訓推上黎?
同埋達狗真係一啲計劃都無, 咁想要hg龍就唔好賣廢龍la, 跟住又買個無hg既冰廢番黎頂, 今季又想高價入個hg二號龍同Leno競爭, 完全唔知佢啲決策做乜鳩, 我哋唔係油王隊有咁多錢俾你嘥, 每個決策對我哋都好重要, 做錯就影響好大,達狗你有番啲遠見好唔好
唔想Saka 仔同ESR走
你幾時躝
上年賣拿卡同比狗 今年有錢有少咁兩件要清
上年清唔到奧燒保安 今年又唔理
上年俾左機會holding同尼基 今年又唔處理
上年有Azee Moller Kido幾個新星 今年又無安排機會俾佢地
不離不棄啦
愈整愈柒
是但la
買人呢啲最緊要名氣
我估佢地等緊賣Holding, Chambers B2
叔 Nelson
人地有正選係蛆,西咸返嚟踢後備?
Saka esr u21 唔計hg
其實買HG - 2號龍有咩問題?
唔好on99用32M買咪OK囉
而家每隊波規定要有幾多個hg?
雖然話可以reg埋balogun果啲就夠數 但係事實上u21本身根本就唔洗reg 理論上最好緊係簽幾個勁啲嘅hg唔好浪費咗啲球員位
無錯,就算買個U23 HG龍
第日打起自己用又得,賣都可以高價賣
入貨2號HG龍無問題,甚至支持,不過唔該唔好用32M買咁on9
條數係用maximum 17個non-hg計
幾多個hg好似係冇限
清唔走啲人其實隊波好多non-hg 可能係唔想2號龍哂咗一個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞