【連登 商業電台 光明頂 討論區(六十)】

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
事後睇,比人滲透白皮豬應該知,但有錢袋唔理你。到弊大於利就做返野
佳哥係真係配得起個哥字,引爆世界的綠帽
人民幣真香
抬彎問提可能比伊朗個兩碟肉醬意粉嚇親
公平些講,個批空降部隊都唔係個個食幾家茶飯。不過現在重用翻九七前同老共交流個套,真係找死。李+x都要淚曬記者會
個問題係冇遠見囉
你邊個宇宙來
巴打,認真,拜登上任後真心唔China ,左膠真係賤一回事,但佢地既diplomatic policy就遠東問題比侵侵有過之而無不及。

俄佬今日都撚環時,就台灣稱謂
搞掂俄佬意思佢傾掂左,冇激化美俄關係。
拜登未上位個時親中又話俄佬係美國最大敵人,佢一上場係exactly調轉哂自己講過既野
大陸點解借羅公子把口由北京落香港放消息???
羅孚友朋書札
所以而加應該加速
不過19才子反對
理由講過好多次點解要加速
而19才子一定明
佢唔撐我都覺得我理解佢原因
呢D中國文化有一席位
叫功成身退
范蠡串文種
後世歌頌范蠡幾醒文種on9

仲有咩識時務者為俊傑
有段時間成日講 去blame咩港大學生會唔識時務麻
係的畢竟而加權力係支那手好似以前金庸寫的小寶同康熙咁最後係唔可以同享點都要識閃
仲有才子所講的中間派
搵人做潤滑油呢d政治人才

香港其實一直有人做
其中表表者咪沈旭輝囉
但721之後佢已經出文話中間派已經無路可走
事實證明如佢所講
而加香港中間派根本無曬路行
但唔好怪香港人
唔係香港人唔讓步
係拎住權力的人唔讓步

政治妥協係要雙方都讓步
但支那的win win 係佢贏兩次
對唔住我真係講唔出口咁樣叫識玩政治
我寧願我唔識玩
大家一齊加速
穆咀成功爭取伍家朗輸波
請先推爆第六十帖

第六十一帖
https://lih.kg/2638329
忠誠廢物真係忠誠廢物 除左忠誠只係廢物
琴晚維穩
今晚正常返?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞