做緊/考緊 政府WS/ACW/AIOW/ABSI/TO/SO (41) 祝大家2021人人有Offer!

1001 回覆
3 Like 48 Dislike
佢真係離地,香港地工程呢行你去到私人都無分別

今屇立法會工程界加個d位全部晨咁早講明大部分親建制去爭
唔親政府邊有Job早幾年鬼佬公司禮頓一間公司中咁多條鐵+政府野已經係例子,吹親雞反拉布間間MC個個狗衝撐場。俊和老細當年落區撐政府演講個個背屌到hihi間公司勁西到而家咪又係做到停唔到手?
私人developer?谷針個個幫政府手護航出錢又出力迫員工打。因為批野批地又係睇政府頭
乾收一樣係咁要靠接政府 developer Job

你勁到RSE RGE AP個堆牌齊哂可以自己單拖私人接野入則我就無野講除非撈學術個面我諗唔到留係到做工程點可以有風骨法
條友係咪做呢行都唔知,佢講黎講去得幾味完全冇實質內容。

你無料,你唔好彩,你係狗係垃圾。
點解問極個引戰狗都答唔出自己做乜
Housing
識搭問題就OK
Offer god
Offer god
Absi offer god
ABSI offer god
Housing bs ws2
ASD 今年都有好多2仔做左2年就升A
Housing bw ws2 offer god
係阿,你講得岩阿,屌你老母臭化閪

吠兩聲黎聽下先啦
你叫你老母吠比你聽,死傻閪,生埋你啲on9仔
係civil果邊開
你老母仲勁啦,生左啲咁冇大志既傻鳩出黎,不分公義、親政權、親黨既傻鳩出黎睇你應該都係讀Engine底,但又唔夠料去charter做 chart E, 目光短視到以為TO既人工都不過不失既人形垃圾囉係有料既人,就唔會甘心做政府工啦,仲要考埋啲濕鳩TO無料咪認囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞