做緊/考緊 政府WS/ACW/AIOW/ABSI/TO/SO (41) 祝大家2021人人有Offer!

1001 回覆
3 Like 48 Dislike
yo yo yo WSD yo yo yo
今日BD開左個TO contract 1年,係咪冇乜人會去做
WS2黎講,HA,ASD定HYD好啲?
HAD
唔好玩啦巴打
冇玩
除左畫圖冇野做
下午唔見人
我好羨慕佢哋
ASD,記得唔好信其他人講咩HA,HYD好,都是做狗,不用分得那麼細
但ASD唔洗做狗咩?
同埋樓上巴打話HAD正,你點睇?
Offer god
Absi offer god
HYD 4大 主要做投訴 有一半位有ot

今水入去2仔真係有心裡準備做萬年2仔
近2至3年 可以3至5年年資升1仔
但係今個ai board 派左成16x位 年齡層年均30-40 你要等佢地升or 退休先有位

HAD 冇ot 1仔唔會走唔會升
好多2仔直接考ai 升
工作當自己畫圖仔就得
成個部門得唔夠二百人

其他asd ha 唔熟唔敢評論
好唔好做 睇你求咩
thx 巴打
想再問下多唔多3年經驗ws2就已經考到ai?
had 有唔少未過bar 都直接跳ai
佢會收其他部門ws 升做 ai 但流失率極高
我敢講10個過去8個返轉頭1個仲諗緊
詳情但其他人面做師兄講點解

4大今個ai board都有D 但下個board就唔好諗
原來又一隻政權既走狗入得政府,都係因為你無料姐有料既,會貪政府個二三萬維穩費咩係因為你無料姐
留低都係港豬大家都係依個政權輸家有分別咩

日日嘈日日內鬥都改變唔到事實

啱唔啱聽都好

今夕吾軀歸故土他朝君体也相同
嗱,你自己無風骨,走去同政權打工係你既事
做乜無啦啦都有人黎引戰
做工程有料都係入政府架啦,收銀既AD級都爭住入政府啦,只可以講私人市場太閪。

係出面除非你做老細,唔係就經常OT比人左追右追,放假都要聽電話,返六日什至連星期日都要開工。 唔係話全部都係咁樣,不過大部份都係咁。
竟然咁惡做
咁私人工你又點睇?
啲大財團個個都奶到發發聲
除左自己搞生意仲可以點?

信和員工9.25前需打針 無醫生紙等大信封
https://lih.kg/hvDPHS
咁係個老闆無良,仲同佢打工咩,東家唔打打西家,再唔係咪自己做老闆,咪無人逼你打毒針
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞