【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (74) ViuTV我地要牧田派糖派到電影版出!

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
牙登教新成員
希望之後會更加了解佢
阿撈感情內心戲真係做得好
同埋跟左KP學戲..幫左好多手
Sor 唔知邊個KP
彭秀慧
歡迎加入牙登網軍大隊
強烈推薦j完佢啲youtube片後 loop完佢ig
一定要追睇晒佢啲iglive先 可以由近兩次開始
再去睇造星2, mirror go1, 膠戰1, mirror頻道
Thx
我條仔唔係鏡粉 點知佢睇完教主,都比阿牧將佢變攣😂😂笑死
星期二有,今日cctvb高層應該拿到數據,趕住急救
笑死 根本wfc
第一次起套劇知道佢

幾靚仔,都有喜劇potential
越了解牙登會越鐘意佢
佢上個月同吳君如暴龍哥gigi合作拍咗第一部賀歲片闔家辣 出年有得睇啦 應該都有喜劇成分
阿Lo:罰你陪我做啲嘢,好冇?

教主你點話點好啦,做乜都願意
Oh 原來拍緊喜劇電影

海外應該冇咁快睇到,不過會留意下
未播之前估唔到牧b會咁紅
大叔熱播之後大獲好評又入屋真係意外之喜
到依家都好似發緊夢咁
本身睇過男排女將,有睇過佢同呂爵安既表現,係預期左大叔都咁上下表現嫩,但係睇左大叔之後anson lo有超乎預期既表現。 佢所有情感,眼神既戲全部都交到戲。 同男排係好大分別。 D委屈,喊戲唔知點解會睇到心up。
美牧B太誘人男女通殺
你可以去FB老公群組發帖訴苦了
女版LoLo仲正過好多女點把持得住
噢巴打係海外 咁你追番ig live,膠戰, mirror頻道 , mirror go1, 造星2 cut先啦
呂爵安自己個yt都有啲
https://youtube.com/channel/UCP8e0aRdQLQKSQwFeXIlkQQ
我有時間會睇,thx
真係冇諗過咁紅
本身預咗肯定好多人鬧佢比唔上林遣都
好彩最後係讚多過彈
唔知睇邊度話同吳君如有感情定親熱戲?
希望大叔po會繼續開 同大家喺度講登神cp好開心
人人都想要一個阿牧
佢唔係做君如個仔咩

好似話套戲有一幕佢同君如要喊
眼鏡登都好正
佢地2個都好撚正!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞