[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(86)

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
fing乾呢個動作真心cs
農村執垃圾嘅細佬樣
又紮肚sponsor又買fancl減肥藥
一個post 倒兩間sponsor 米真係得蝦乾先做到
買(不知名)花茶百幾蚊就話少貴
奶粉二百幾蚊肯定好貴好貴唔捨得買
唔怪得角仔到養到歲幾仲咁瘦著到條navy 褲有突
屌我兩個cm一分鐘唔夠秒收負皮
唔記得六點之後角仔入左黑房添
出肥膏mirror 奧運金牌圖想扮貼地?
出花茶圖想扮自己貼地得來暗藏氣質?
出敷mask story 扮自己敷到龜裂個樣都靚
出角仔玩相機圖想扮同個仔溫馨互動?
出表揚老公story 想話自己相夫教仔持家有道?
無論你扮咩都掩飾唔到你寒酸膚淺虐兒
唔好幻想自己可以翻身可以做番kol 啦
快d收皮啦你
佢痴咗線喇 不停出d咁唔完美嘅po

佢冇負皮我係咪即係講啱咗
同隻蝦似又用filter去遮角仔啲濕疹
就算唔係KOL有少許儀態嘅人都唔會咁樣摵自己肥腩擺上social media卦⋯定係佢覺得自己咁做好funny
老老實實作為一個beauty blogger(過氣),咁樣不顧形象又唔梳頭日日睡衣示人,敷乾裂”孖屎”摵住個肥腩,post埋D狗屎垃圾都唔湊好個仔,仲想復出真係收收皮先啦
2022年先到期 有排食啦
即係無角妹?算係好消息了
真係好似支那農村通山跑既既放養兒童
默默睇住呢度由第一個post到而家
無個樣嘅人先會特別show 個樣岀黎
我呢d普通人都唔會啦咪玩
佢係咪反咗個褲頭 再影肥肉
好冇儀態呀
係咪新招 用嚟吸引阿叔粉
唔得啦
小紅屍啲大劣人咁肯洗錢
佢做窮酸代表?
佢個仔啲膚色執完相都黃到有肝病咁
尤其對腳,真係唔知有咩隱疾
聽日睇吓佢又跌幾多follower
啲阿叔寧願J屯門娜娜都唔會J臭蝦個肚腩
收檔啦臭蝦
教人點用40粒杞子30蚊豬展煲出N人份中湯
佢學埋韓文嘅話可以去飢荒朝鮮做直播主
咩喎 而家奥運過街老鼠呢個朵好失禮madam咩?啲老鼠都未嫌佢整污糟zone 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞