[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(86)

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
我特登去官網睇一睇,免運費架
仲有句’聽日又再作戰’,同角仔既每一日都係作戰
真係當個仔係怪獸
簡單嚟講,就係

老公皇恩浩蕩湊個仔番個學
一齊食餐飯
買少少日用品
夜晚餵個仔食飯同佢玩
跟住睇下電視同老公傾下計

臭蝦好似小學雞寫日記咁
乜撚嘢快樂的一天
唔係一個師奶好正常嘅一日咩
到底林俊明平日同佢有幾少交流
咁就開心到要打篇長文搏存在感
無計啦蝦公肩負養家重任 由朝翻到晚 翻到屋企就食大量碳水化合物 食完碳水就飯氣攻心想瞓覺牙蝦啲fd就一車車PR禮物收又有得出去event得牙蝦自己一個係屋企對住扁頭蝦仔難怪要係ig寫日記抒發心中感受蝦公要翻工養妻活兒 朋友就日日收贊助 步伐同牙蝦完全不一致望住KOL事業沉到落海底 寫下日記都好嘅 廢事係屋企日日妄想扮冥想
乾到裂都唔洗面 仲要係咁郁啲面部肌肉
呢個癲婆仲要係前美容編輯 果然係呃飯食
定個mask好貴 佢寧願乾到裂扯乾塊面都唔願意洗
唔知仲以為佢買咩貴婦brand 原來只係origins 仲話恨咗好耐咁款
咩都係鐘意乾爭爭
嘩屌
半夜睇到佢張大頭真係嚇鬼死
蝦師奶你知唔知就嚟農曆七月啦
俾D 公德心唔好嚇人得唔得呀?

今朝先改完名話你被退休
今晚就瘋狂出3 個無聊Story
好不甘寂寞喔你
但你D Story 嘅內容仲無聊過一個普通師奶
點復出呀?
專心湊仔啦你

補咩眠姐?
蝦仔由初生已經俾你Train 好左睡眠時間啦
照計佢應該夜晚連續瞓足十幾個鐘咋啵
你半夜Me Time 時做咩咁攰呀?
留名等睇「好多人問仔仔讀邊間pg」
見到佢敷到又乾又裂咁恐怖真係零意欲想買
仲話咩乾裂到係咁郁面部肌肉玩D 皮?
大佬呀,你唔好咁痴線啦
咁樣好易出細紋㗎
倒米蝦幫Brand 倒米仲要教壞人
你真係收山咪諗住復出添呀
諗起之前整個幅林俊明海狗丸廣告
而家無免費護膚品用係咁㗎啦
我蝦一向都咁小家嘅
唔會LH掛 照呀乾如果LH應該會打卡
仲講到趕頭趕命 去facesss最近都要海港城 屌 咁趕時間自己樓下奧海城都大把啦呀乾
佢遲早會
好快扮俾人問之後打卡講讀邊間

蝦師奶勸你都係唔好講出嚟喇
話哂你都係有138K followers 嘅著名KOL
陣間你D 忠粉去PG 搵你簽名就唔好啦
專登去尖沙咀飲茶加Shopping 趕得去邊?
咁趕就樓下奧海城啦
再唔係帶埋阿仔一齊去咪得囉
定係蝦仔返個間pg 係尖沙咀呢?
成件事都連唔到戲嘅
好似為出Story 而寫咁
好少可見姐絲打你覆po用多過一款emoji
扮哂野話俾大家知真金白銀買 做多咗喇柒頭蝦
因為蝦姐性格唔輸得
佢整左驚嚇圖加篇作文無非都係想回應下我哋姐
佢想講角仔同林俊明食完d麵包都未死
家庭仲係完整
有俾角仔返學
自己有好錫個仔同照顧佢
但佢文筆真係太小學雞
原來佢知裂晒,都唔肯洗,仲要影相po story,靚咩?玩d皮好proud咩?為左博討論?
自購都作咁大篇 真係巧巧笑

又一鐵證佢真係好唔岩做kol 唔介紹點解好 做咩要買佢唔買其他

倒米蝦
您觀察力真好咩emoji都記得
叉落腳跌撚咗落屎坑?

頂你個肺啦又扮慈母
但根本成個自篇自導自演嘅白卡婆
佢唔係角仔叫既野阿燦架咩扮咩溫馨叫仔仔
佢終於等到佢隻盲公陪下佢湊下仔啦?
(照計日日有做唔會咁樣晒命話隻盲公皇恩浩蕩
隻盲公唔陪佢唔理佢佢就湊都費事係度研究冥想
真ftm 其實都好忙好多野做架
成個story為晒而晒但又暴露左佢兩公婆冇愛心唔湊仔
好嘔心啊

佢完全唔撚識敷mask 架喎
龜裂仲係咁郁塊面
Pr 們記得唔好搵佢賣廣告啊咁冇常常識咁倒米
佢sponsor 的野我一定罷賣架
佢成日諗住風聲一無咁緊又扮曬慈母咁
收皮啦死八婆夏子婷
到底知唔知個醜字點寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞