[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(86)

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
上個星期focus去曬大西北 大家今日終於返zone1
前排佢靜左,個post明顯都靜左,如果當初蝦乾一早肯縮返個頭一排,都未必會比人追擊咁耐做咩咁睇唔開又突個頭出來仲要所有story都做多左
泥mask本來就唔敷得耐
乾到裂都唔洗仲要玩
扯到塊臉更加乾
有冇常識
上面薄到見到額頭
泥mask敷咁薄 根本冇用
佢老公究竟有冇錢剩
一個人交租
養三個加maid maid
而家仲要畀錢個仔上playgroup
而家先留意到
佢個仔仲係六點就食晚餐
(奧運七點鐘開幕 當佢冇睇前一個鐘嘅介紹)
然後又唔講佢有補奶畀個仔
我大人六點食晚餐九點十點都會餓啦
仆街又突個蝦頭出黎. 屌你好地地之前摺埋算撚數啦.
係都要出黎撚存在感.
你做咩都唔會有PR再搵你試野架啦.
見你用MASK都可以用得咁核突乾撚到裂哂都影出黎

專心睇好個仔,做返個正常人母啦仆街
本來想買返支菇水用.
睇完佢用完全唔想買了.
佢介紹咩都令人即刻購買意慾變零
霉到敷泥mask都要搽到咁薄
洗咁洗咁慳住用
今非昔比而家所有化妝品都要自費以前PR gift一車車送到牙蝦手上面慳啲用廢事咁快再買
唔知佢用晒佢支限量版skii 未
我見到都想講乾到咁重不停整面部表情.
似乎佢好想要多啲紋去豐富塊面等睇落冇咁單一, 多啲聚焦點等人望佢
我買其他牌子嘅泥mask 個專櫃姐姐都有教唔可以等到全乾先洗
蝦乾真係唔識個喎
可能陽春腦袋諗住扮Cute
覺得咁樣D 人覺得佢可愛卦
可能阿蝦就係想扯到乾晒
畢竟佢咩都要乾爭爭
無圖佢話佢個仔讀緊大學都得啦屌佢老母
係敷完即刻影 只係影足10幾分鐘先影到一張合佢心水嘅相可以出街
fyi origins成日都一車車sponsor kol or ig女神
呢個牌子一早要blacklist
一開賣飛佛見百幾個新comment 就知蝦姐上水
一開就彈孖屎相出黎!
嘩屌!嚇撚死!
每日一推
我琴晚半夜起身去完洗手間碌電話一睇
嚇到醒哂! 雞皮都起埋
又留言問下origins 係咪咁用先隻泥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞