[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(86)

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
無咩事我番出去睇劇先 今晚仲有機智醫生生活
Me time延續性相當高
我追緊penthouse3
睇緊惡魔法官 最後迷緊李俊昊所以同時補緊金科長
Penthouse 太狗血 我頂唔順

好啦 再講就離題喇又 韓劇po見啦
Maid姐你好 最近都只係喺呢度做CD-ROM
既然你要點名叫我 咁我無理由唔覆你咁無禮貌
不嬲兩邊追開無任何bias
無記錯你開頭係agonna 所以我無諗過你係蝦乾
呢度都成日assume呀蝦有ac mon po秒負評
我只係喺隔離話蝦乾可以扮蝦氏喺度搞事 大家要小心唔好走火入魔

呢度好多人話無興趣睇痴線西
只係就咁見到啲人喺到單單打打就覺得一定係痴線西有問題
隔離直頭有蝦氏話明思十七歲就同mk同居
廿幾歲畀人中出完焗住結婚同湊仔點點點
簡直同呢度講嘢嗰陣兩副唔同嘴臉
收完負評之後你無啦啦喺公海po狙擊埋其他普通絲打
依家又要係到點名叫我想我出嚟做受靶嗰個
你諗吓係咪真係做多咗啦⋯⋯

唔想搞到呢邊都有罵戰
所以我哋都係一人少句啦
另外請唔好屈我話咩連登講嘢要睇年資
我只係講緊我喺開頭啲po講完《我們這一蝦》之後就有好多蝦氏 凝聚咗成班人啫
其實我已經聽晒話入黎圍爐 你仲想點?
你話我之前做下FC同追翻晒所有po先啦
係呀係呀班人係你凝聚的
Madam收皮要多謝你最初嘅努力
同本maid無關 我何德何能同你搶功勞

多謝你係痴線西紆尊降貴入黎蝦po
好行唔送啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞