[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(68)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
[2013舊聞] 200萬住遊艇 享360°海景
http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20130427/18241398

係咪要考番個遊艇牌先 ?

真係好住咩

係For玩

牌已有
可教

巴打應該都幾有錢
啲安全佬真係好撚on9,個個無料扮代表,自己自卑就講野大大聲諗住兇9人先,啲行為同mk無分別
[2013舊聞] 200萬住遊艇 享360°海景
http://hk.apple.nextmedia.com/financeestate/art/20130427/18241398

係咪要考番個遊艇牌先 ?

真係好住咩

係For玩

牌已有
可教

巴打應該都幾有錢

我同你地一樣, 為好玩考左
個人好辛苦, 長期訓得少, 而家就算有半日比我都係訓得唔好/訓完仲好攰
突然咁多POST, 去左整少少野已經追唔返
好恐怖, 行行山死左, 零晨4點收到電話, 除左我表妹打比我, 話同我扑野, 我死都唔會落山

下死左啦咩?
唔係未搵到咩

DEADED

今朝話係山邊搵番, 昏迷, 後黎救唔番死埋

睇黎係時間搵人講下鬼故

通常打完J 扑完野, 個人會比較陰氣重

所以J完, 就唔好行咁近燒街衣同墳山既地方, 避忌下

否則會大病一場OR 行衰運一排
#569潘蔚林 • 2h
係咪山上面好多公仔果座山?

最近比人拆曬,然後就出事

真係唔好亂行山,比人搵替身

唔敢行夜山 我要訓覺

行過, 成日食正啲蜘蛛網, 又踩到蛇

果堆公仔都敢拆?
我以前行山去睇過, 全部邪神鬼怪來
突然咁多POST, 去左整少少野已經追唔返

放心,無人講你壞話
好恐怖, 行行山死左, 零晨4點收到電話, 除左我表妹打比我, 話同我扑野, 我死都唔會落山

下死左啦咩?
唔係未搵到咩

DEADED

睇黎係時間搵人講下鬼故

有關係架咩....

唔敢行夜山 我要訓覺

D蛇唔咬你?

咬JJ

下死左啦咩?
唔係未搵到咩

DEADED

睇黎係時間搵人講下鬼故

有關係架咩....

睇你信唔信嫁姐
你又信唔信?

唔敢行夜山 我要訓覺

D蛇唔咬你?

佢拎左啲蛇去浸酒唔通又話你知咩

唔敢行夜山 我要訓覺

D蛇唔咬你?

咬JJ

JJ龍

下死左啦咩?
唔係未搵到咩

DEADED

睇黎係時間搵人講下鬼故

有關係架咩....

SURE 會蝕左道陽氣

如果想屋企唔比鬼搞, 除左土地同公關, 裝左教強既WIFI都有用

BTW 土地同公關防禦力好強

唔敢行夜山 我要訓覺

D蛇唔咬你?

咬JJ

JJ龍

咬唔入, 踢開咗, 啲女就嗌晒咁囉

係咪去露營

佢個女呀?

唔敢行夜山 我要訓覺

D蛇唔咬你?

咬JJ

JJ龍

咬唔入, 踢開咗, 啲女就嗌晒咁囉

係咪去露營

佢個女呀?

條蛇走左之後咪到你拎自己條蛇出來玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞