[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(68)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

睇黎你又靈感到喎, 係咪有新創作 ?

新作?不了
孤近來愈發疲憊, 自是身心俱累
看手中年輪漸長, 嘆歲月無聲
還望天若有道, 早酬勤

天道酬勤只痴人說夢矣,天意弄人方是殘酷事實。

求不得乃真苦海

人豈能脫離貪 嗔 癡
若果真有能者,非人也

結左婚唔返工好悶 不了

agger 打份風流工都好

自己打份工 嘈交都唔洗俾男人惡哂
大家做乜放負放左成朝

因為你唔喺到囉

我係度就會係咁傾鯉魚王架啦喎
大家做乜放負放左成朝

因為你唔喺到囉

我係度就會係咁傾鯉魚王架啦喎

Pokemon 打手
大家做乜放負放左成朝

等聽日投河自盡

爸爸會好傷心

帶埋爸爸跳

阿仔會好傷心

阿仔攬住hellokitty跳

vicko 會好傷心

vicko 有細佬妹妹陪
排緊隊幫公司入數 銀行好多人

排緊隊幫公司入數 銀行好多人

可以HEA耐D

【11:16】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方正循謀殺方向調查,法醫亦到場驗屍。

【失蹤29小時】青年伏屍山頭改列謀殺 3同行友人被捕
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56755582&category_guid=10829391&category=instant&issue=20170529

有咩咁大仇口要三個殺一個
見到美極黎見工 如果請佢我比信閃人

你望人地做美極, 人地望你都係鼓油一支, 唔好得幾多

睇黎你又靈感到喎, 係咪有新創作 ?

新作?不了
還望天若有道, 早酬勤

求不得乃真苦海

人豈能脫離貪 嗔 癡
若果真有能者,非人也

結左婚唔返工好悶 不了

有句說話叫咩。。。賺花帶咩。。唔記得 同埋另一半冇左份工/有咩三長兩短都起碼有份工
【11:16】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方正循謀殺方向調查,法醫亦到場驗屍。

【失蹤29小時】青年伏屍山頭改列謀殺 3同行友人被捕
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=56755582&category_guid=10829391&category=instant&issue=20170529

家明

social下囉

新作?不了
還望天若有道, 早酬勤

求不得乃真苦海

人豈能脫離貪 嗔 癡
若果真有能者,非人也

結左婚唔返工好悶 不了

有句說話叫咩。。。賺花帶咩。。唔記得 同埋另一半冇左份工/有咩三長兩短都起碼有份工

賺錢買花戴

新作?不了
還望天若有道, 早酬勤

求不得乃真苦海

人豈能脫離貪 嗔 癡
若果真有能者,非人也

結左婚唔返工好悶 不了

賺錢買花戴

yes 同埋唔做野真係會同社會脱節。。。我媽係個好例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞