[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(68)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我梗係有報細啦。。佢唔知我揾幾多既。但佢梗係想我比一半佢啦

點俾一半呀 自己唔洗生活咩
真快手

俾完重夠(以前)

比超過一半

就係囉。。。個陣我重讀梗u, 新年會同我老豆d fd食飯。咁人地就曬自己個仔比哂成份人工老母淨係會拎返車費同食飯錢我媽即刻一副羡慕既樣 大佬,個陣讀u做pt邊比得起家用,重要我借既生活費我係一蚊都冇拎過
工都好返既

咁你裸辭啦
又黎月經

佢好撚煩
又黎月經

搵到美極未
又黎月經

就出糧嘛

就係囉。。。個陣我重讀梗u, 新年會同我老豆d fd食飯。咁人地就曬自己個仔比哂成份人工老母淨係會拎返車費同食飯錢我媽即刻一副羡慕既樣 大佬,個陣讀u做pt邊比得起家用,重要我借既生活費我係一蚊都冇拎過

出零用錢咩大佬
個時pt我阿媽都有問我拎家用
俾左500佢就算
好想休息幾日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞