[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(68)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
要入房受死
希望有全屍

死無全屍

俾人話左兩句
但最唔倨係明明老細做錯野搞到我做漏野
但又入我數 信得過佢先冇check

我成日覺得有錯咪有錯囉,好出奇呀?

你出咁既人工請我,緊係會有出錯架啦

我係低級員工唔通會犯高級錯誤咩

你又好似講得岩
下次當佢唱歌算
要入房受死
希望有全屍

死無全屍

俾人話左兩句

我經常犯高級錯誤

高級員工
例如呢

入錯條大數(低級員工)
要入房受死
希望有全屍

死無全屍

俾人話左兩句

我經常犯高級錯誤

今日仲未放工架

改咩名好
姆克兒退役, 到1min60

係咪次次都係釣鯉魚架

養鯉魚王嘛

係咪次次都係釣鯉魚架

迷你龍都會有機會
終於贏左先機聯盟

改咩名好

再釣一次

已改做金閃閃

係咪次次都係釣鯉魚架

決定下隻叫飯兜
無課玩家的悲歌
無課玩家的悲歌

貪得意係個池係咁彈, 俾比比鳥捉走左
有job offer
但而家好撚驚,份cv job duties 吹大咗,雖然d duties我係識做,但本身係第二個人做,interview時我吹到係我跟開,如果HR做background check係咪會check到?
有job offer
但而家好撚驚,份cv job duties 吹大咗,雖然d duties我係識做,但本身係第二個人做,interview時我吹到係我跟開,如果HR做background check係咪會check到?

HR唔會問到咁深入掛
無課玩家的悲歌

有job offer

back ground check都係hr入資料check...
收工

咁早
有job offer

HR唔會問到咁深入掛

高級定低級員工 通常對家hr都係sd張form叫人填返滿意度咁
無課玩家的悲歌

係水面係咁跳, 之後捉走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞