[BL] 226回召集腐男腐女 田田 我願意!

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
我記錯lisa老公係羽多野 嚇死
我真係唔明啲fans點解目標會係食仔⋯如果食倒,果個人仲有資格做你偶像咩?
我裏面有講
當時係捐血中心道歉
跟住RC FB比人炮轟
RC幾日之後出左個聲明
講明中心職員運作唔係佢地管
即係當日係HA既決定
但大部份人都唔知頭唔知路
剩係走去鬧RC
的確有澄清嘅必要
不過我又冇諗過呢類機構有咩立場,救人係本份

對大眾黎講就係等三萬隻捐就夠
我啲朋友捐開血嘅都放棄咗⋯
其實我開po唔係叫人去捐血
不過係每次見到HA做仆街野
跪低向Popo道歉, 幫藍絲打尖排隊
班人就走去鬧RC
覺得替RC唔抵
其實都預咗唔係咩
tatsu根本就係啲咁嘅人
之前結婚我以為係因為有咗迫住結
點知唔係
我明,你只係想講返個事實
我冇諗過佢係咁嘅人
女方年齡問題趕住嫁?
佢不嬲都食好多女 炮王黎印象中
仲有邊啲係而又未比文春爆?
要問下甘b
冇呀,佢係自爆多
感覺似係性上癮,工作到一半會突然想去洗手間打飛機…?其實我本身麻麻佢都係睇K島wiki講
仲有一個傳聞有個男聲優食過哂片場入面嘅所有女聲優,d人估一下佢一下kaji
Btw 玩band預咗男女關係複雜,LiSA未同居前一樣係玩去
點解會估kaji
食晒啲女 咁啲女咪個個都好隨便
因為Kaji 以前都成日配後宮番
同佢佢堆緋聞ex同老婆都係圈內人為主,講緊嘅除咗內田之外其他全部都係花澤同埋花澤嘅後宮
不過Kaji 似係認真拍拖又唔算係食女嘅
日本人本身就係婚前男女都冇所謂,婚後男人照keep住冇所謂
佢地睇得好淡
第一次見到自己八達通有四位數揮手區
https://lih.kg/2645251
「突發」日本痴漢真係好撚癲
https://lih.kg/2645890
完全封鎖左#1

細佬一直都暪住全家人一件事,最後被屋企人發現咗,點算好?
https://lih.kg/hvjJPS
香港父母 唔意外
雞, 基, 毒撚
好彩有我恐直
我見到出面街啲男女當街攬埋一舊揸屎忽都想嘔
成日睇到個d異性戀女人無肛門嘅謬誤
反基個d仆街真係無撚腦
到底樓主係真故定假膠?
我老母好似不嬲都sense到我係hehe,佢又冇當面問我,我又唔打算come out
不過佢會問我有冇心儀嘅女仔或者男仔,會唔會帶返屋企

我覺得自己已經算好好彩
你媽咁問法其實都算接受啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞