[BL] 226回召集腐男腐女 田田 我願意!

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
好癲
不如你認真啲寫一本
我唔覺佢靚仔講真
聲優之中算好靚仔啦 當年邊有咁多男聲優有執過
認真寫就好似好針對同黑晒兩個咁只係諗倒呢個題材啫
孝哥
其實一線有唔少樣唔差
黑咪黑 驚咩
見到隔離po話原來free直頭會轉歌
我覺得達子似鄭嘉穎算唔差啦
六、七十後聲優開始出現偶像聲優同兼任舞台劇演員嘅聲優,好多已經要執下d儀容㗎啦
雖然又未到到好似依家果d整容怪咁誇張嘅
鄭嘉穎靚仔過佢好多wo
唔驚 不過唔知寫黎比咩人睇哪有時間
邊個似有整?
男聲優喎
感覺鄭個樣正氣d,感覺係型d嘅
同埋達子依幾年已經唔執下自己
後生果時都仲有keep下,感覺都算斯斯文文嘅shy boy
一人一個interview最差嘅體驗
https://lih.kg/2667715
真係無腦
我睇佢qn live個樣就不了
tatsu啱啱出道嗰陣真係正㗎
個名junon boy就係話佢似junon裡面啲仔仔咁正先叫㗎
仲有你要諗吓想當年佢隔離左右係鳥海呀福山呀
.........成件事當堂美好咗

佢配saint beast嘅超級二打六
得一兩句台詞但又有佢份去見面會
仲有得個人舞台唱歌
果然當年已經打算力推佢上位
我當年係為咗睇石田x櫻井cp先聽saint beast
點知最記得嘅反而係tatsu

不過呢啲都係發生響佢肥腫難分之前嚕
絲打完全講中我諗乜
佢當年真係對眼唔知望邊個果時就係望佢 所以我依然記住佢果個樣
但我都一直講佢配親啲角色我通常都唔太鍾意, 特別係懶係hea果種 (慵懶?)

通常作品有個人角色歌都唔算二打六 網王除外
我唔記得人名, 但我記得套野係講櫻井同鳥海兩個淫0爭石田大總攻
我連佢N年前原作都睇埋(男主角養撚死晒啲動物果套) 睇到ed而家都仲識唱
你地講果啲我都冇睇
亦都冇睇果啲見面會
所以唔係好知
睇聲優見面會啲片, 唔需要識個作品
都係睇下佢地玩遊戲搞下笑
無錯
初初見佢驚為天人(個樣)
但我都麻麻哋佢配啲角色
就算blcd都無乜話特別有feel
久而久自我都無再留意佢嚕

好勁呀你
唔講都唔記得其實saint beast嘅起源係一套男性向後宮番
石田確實係受,但tori唔算係啦?佢攻音好l正
bl來講, 佢無功都有勞

廢老最記得舊時啲野, 新果啲睇完就算
唔係啊呢套野入面石田係堅大總攻
仲有個frd係綠川, 好似係攻宮田幸季
福山配西女人
其實成套saint beast嘅cp都幾得意

森川x吉野
呢對其實都唔算係
因為其他人都有晒cp所以佢兩個就放埋一齊

石田x櫻井
呢個應該係成個故事嘅主線
想當年我都諗咗陣點解石田會接呢個job
明明嗰陣佢應該都淡出咗bl
可能佢覺得做攻好好玩啩

綠川x宮田
宮田美人受

杉田x鈴村
真兄弟丼
嗰陣睇杉田仲係正正常常㗎

石田x鳥海
呢個係鳥海自己ff出嚟
所以後期啲劇情如果我無記錯好似變咗福山x鳥海?

唉死真係好古代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞