[BL] 226回召集腐男腐女 田田 我願意!

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
研究指33%男玩家愛用女角色 60%男玩家選用女性頭像
https://lih.kg/2665378
咁都算新聞
最慘係free,都唔知會唔會如常上映,到上映又唔知會唔會因為咁轉op
死就唔抵嘅,扮下乖低頭同老婆同公眾認錯話會改同將隊band解散咗佢就可以啦
啲人話而家延遲pv發佈
未必係轉歌
話因為都去到最後階段咁濟
總之就係一個累全家啦
但如果佢謝罪潛下水就出得番黎 咪好益佢
但係亞洲,男人滾真係好正常
你見大把玩開嘅男人都冇事
其實香港都大把
都要睇邊個嘅
西方咪又係咁
做一隻歌都好多錢, 不過如果我係京亞尼我會轉唔倒歌都轉人唱同要佢賠錢
比人督爆左就自殺, 真係唔知比咩反應好, 需要可憐佢嗎?
路人食花生覺得出軌係死罪, 但主要都係Lisa自己決定啦, 太多日本女人寧願攬住個賤男都擔心搵唔倒下一個更好

btw點解會知佢比隻歌條女聽, 有咩證據聽左?
咁咪啲人善忘囉, 唔抵制
其實見到tatsu搞成咁都有啲唏噓
話晒都算係睇住佢出道
佢配saint beast嗰陣連歌手都唔係(自爆年齡)
嗰陣成班cast叫佢junon boy真係好好笑
佢又怕怕醜醜咁
咁多年由blcd制霸到上一線
點知最後收場會搞成咁

條女每次同tatsu一齊之後都會上twitter詳細記錄做咗啲咩
所以咪知佢聽過首demo囉
正宗豬隊友
佢配saint beast邊個?
我對佢最深印象係Vitamin X 定Z ,果時佢著背心好靚仔
之後唔知幾開始有band, 一直都唔明畫畫果個人有咩意義
條女twitter詳細記錄
即係啲人之前一直當佢9up?
印象係Vitamin x, 佢同ono係官配(笑)
我印象係黑執事著到成身白然係被潤抽水
冇睇過條女嘅Twitter
有冇可能係喺果d得1、2個人follow嘅男類分身account 到講?
日本人好興開n個Twitter ac
行內好多人知佢地搭上
Btw 岩岩睇到話free真琴繼續用佢
但啲人留言11月歌王live冇佢
睇怕qn 都未必會再有live
行內好多人知, 老婆係扮唔知?
11月太近啦
似係真唔知
我都唔知點解
行內應該係指錄音界
我已經諗倒薄本 (非黑我依然覺得佢靚仔的)
MOB X 達子
咩係mob?
路人/ 無臉男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞