[BL] 226回召集腐男腐女 田田 我願意!

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
25歲男子忘帶安全套與女友情到濃時 強力膠封下體致多重器官衰竭亡
https://lih.kg/2679007
更新了 今朝先睇到
等開虐
已經慣了 甜嘅加埋應該得兩三話
其餘都係虐
比人打到面腫果個係少爺?
應該係 又係嗰d傳統思想 同性戀係病 所以佢個仆街老豆用好多唔人道方法(eg.毒打/監禁)迫佢變返直我記得有集咪好多隻手摸少爺 嗰陣純粹覺得係畫面上既表達 但呢家諗諗吓 會唔會為咗迫少爺變返直男 搵班女嚟女女女佢呢(希望係我諗大左only)
認真一問

邊到可以識多d鍾意睇bl既腐女

以前識過腐女,有樣野好想再試
有咩網/app係多hk ge 腐女可以識到架

但唔肯定係岩岩失戀 定再後啲
有啲似再後啲
唔方便係到講

有興趣想知既腐女
可以add我tg做fd傾下計

thom852
其實少爺成長嘅timeline我係有啲睇唔明

細個好聰明 好乖好好人
鍾意咗個男人
想表白/想上佢然後比僕人發現督灰
老竇知道就監禁+毒打+迫佢睇大夫食藥因為當佢有病
佢自己知無人理解佢所以就扮晒淫亂扮唔理所有嘢
迫老竇趕佢出去自己住

以上係我暫時嘅理解+9估
佢有時畫到啲畫面都唔知係邊個又唔知幾時發生

我唔求咩 但最少甜返5/6話都好吖
9成認同
但「初戀」果到唔係十分肯定係咪咁
因為成被督灰果次個樣唔似初戀
我都唔係好明 ,我以為佢死晒老豆老母,自己揸fit

Red candy都唔係好知candy啲任務做緊咩
Candy果到我都唔係好知
好似係反原來個組織 保護攻老豆
@甘b
達子終於出道歉文
依套堅正
唔好呀
啱啱見到終於放棄free要上水了嗎
但話佢成篇都冇同老婆道歉
除咗野畫集,鬼胎同說出你的願望吧都好正
Btw有冇巴絲追開洙英的情事?個作者越畫拖劇情,越搞到個受好花心咁,睇到有啲嬲
除咗野畫集,鬼胎同說出你的願望吧都好正
Btw有冇巴絲追開洙英的情事?個作者越畫拖劇情,搞到個受好花心咁,睇到有啲嬲
其實唔明點解D人話佢渣
前期貓學長表現到成個fuck buddy咁
受感受唔到被愛無安全感
內心對貓學長一早已經係觀望態度
最後一根稻草就係佢比同學針對
但貓學長無出黎維護佢
嗰件事之後佢再3明確講左唔想再同貓學長繼續落去
嗰一刻開始佢已經回復單身
係貓學長耐左先發現佢越來越重要先纏住佢
咁係貓學長既問題, 唔係佢既問題

其實咁短時間內個ex話要係返理一齊
受內心有動搖好正常
但佢既行為依舊拒絕貓學長
無做過一腳踏兩船既行為
失戀要冷靜期
無法啪掣咁即刻撲去狗狗到其實正常不過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞