Apple Back To School 2021

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
我們在處理你的付款時遇到問題。
為免你的訂單延誤,請登入至訂單狀態網頁更新你的付款資料,以解決問題。如果問題仍未解決,請聯絡你的發卡機構,並通知他們你已於 Apple 訂購產品。

有冇人用tap&go俾錢收到呢封email
Check過tap&go入面夠錢有突,上apple個網頁又冇咩可以做到
我們在處理你的付款時遇到問題。
為免你的訂單延誤,請登入至訂單狀態網頁更新你的付款資料,以解決問題。如果問題仍未解決,請聯絡你的發卡機構,並通知他們你已於 Apple 訂購產品。

有冇人用tap&go俾錢收到呢封email
Check過tap&go入面夠錢有突,上apple個網頁又冇咩可以做到

Btw Tap&go加咗落apple pay嚟俾錢
有冇人要bts優惠?
可以一齊去買

我只係要個airpod

https://t.me/chiytrnnn
買得iPad就唔好差嗰少少,只要你錫機少少,佢會陪你好耐。5999同4399相差$1600 ,但係你多咗:
1) 120hz mon
2) 8GB ram (air得4GB
3) 128GB
4) 4個喇叭
5) M1
仲有鏡頭嗰啲就唔提la,冇乜點用

平時Mac機8上16gb ram加$1500,4gb都已經值$750啦。同理,64GB都值三百幾。M1跑分勁A14差唔多一倍,值得加500掛?

唔好諗咩效能過剩,不如你諗吓自己部機係咪長用。iPad幾乎係Apple最耐用產品,我就建議買好少少用耐啲。
Sorry 我本身係想打算問MacBook air 定係MacBook pro好
請問MacBook 邊款比較好?
有冇人夾BTS? 我淨係要個AirPods pro, 可以我俾錢先
你讀咩科,工程就唔好買Mac其他air已經夠做
今次Apple賣大包 pro得條touch bar威下
建議唔好買pro?
air同pro 分別唔大?
分別唔大唔係air好,係今代pro唔夠pro
最大分別得條touch bar, 其餘用落無乜分別?
唔該晒你先 打咗去tap&go問,佢話網上付款唔可以超過10000蚊好撚廢
下,我上年用tapngo買咗成萬幾蚊嘅mbp
下,個cs fake9我咁搞笑?!
工程點解唔好買pro?
好多上堂用嘅軟件未必有Mac版, 有都唔一定support M1

去到呢版 但係冇顯示我個耳機 係咪正常
好驚撳漏咗
正常係已購買頁面係有埋隻airpod
係未冇係教育版面買
Air 冇 promotion
掃得唔爽
讀ive it 應該買notebook定係macbook air好
有冇人想齋買airpod pro? 我只要機

有意TG: https://t.me/Unbeliverpool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞