Apple Back To School 2021

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
炒機gp有人賺左1百萬rc 俾匯豐出信追返d錢
冇留意公價係幾多
咁放quota 同收AirPods Pro
請問如果借朋友學生證上網買
係咪淨係upload張證就得?
定係要對埋收件人,信用卡名之類?
放last一個bts quota
https://t.me/dllmd1
想問下點睇間鋪有冇貨
用Apple Store個app去睇 揀好你想要嘅型號 然後撳取貨
之後就有唔同嘅Store俾你揀
有貨嘅就會顯示Available for pick up
好 唔該晒
琴日啱啱買咗
Apple會出新機畀你用優惠價,仲要送airpod
諗下都知佢無咁好死
門市先有?
有冇人知online買用唔用到消費卷?
買完IPAD唔需要AIRPODS,現放,有意TG
https://t.me/ddddd3210
準備買 ipad,有無ching 或者絲打想買airpod 或者pro?有意dm please
放airpods pro 1500,有意pm
每人有幾多quota?
我想問下豐澤有冇 apple back to school ???有張coupon想用咗佢
放MacBook quota一個 $600 有意留TG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞