Apple Back To School 2021

1001 回覆
4 Like 36 Dislike
好快收貨架啦 唔洗5日
eelykcaj
同問
放全新AirPod pro 有興趣tg @heyheyheyoyoyoyo
年年都出新點追啊
早買早享受就算
但我upgrade 左16gb ram
都係5日?
新mb會唔會9月出
趕得切個back to school ?
出都唔會係BTS同埋用學生價買可以同BTS唔差好多, 又唔駛硬食個airpods
放bts quota
有意留tg
邊個答到你幾時出
出都唔會bts啦
下年又問返同一個問題
結論想買新就一出就要買
到bts已經變舊貨
case by case 咁睇啦
唔通你話iMac 24同iPad pro係舊貨咩
btw今次iMac iPad pro個時間超靚,出完一兩個月就BTS,完全唔驚會出新即變舊貨
你岩
不過一陣就會有人問幾時出大mon m1x imac
要一出就可以bts買先唔算舊
部iPad pro 等左差不多二星期都未出貨
但pencil同AirPods 早就到左

一次話送上門唔係仲好咩 分開送咁on99
你就水魚
你自己落士多睇下幾多人買iMac先講啦,真係有咁多人需要M1X 大iMac咩
根本family base既客一定多過真專業人士,前幾日經過豐澤先見到有對上年紀既夫婦買iMac 24
都唔好講士多成日有一家大細去睇
真係覆你費事
你要類比到iPad 8既唔該你自己上網睇吓依家缺貨到幾時先啦
唔係入門價位就一定係水魚架,咁唔通上年買袋底MBA既又係水魚
市值過萬億既公司決策俾你講到係on9
點解你唔去取代tim cook
最後去邊到買Apple野係個人選擇,使唔使一黎就話人on9
以你既logic平=水魚,咁MBA係最平既Mac手提電腦,咁咪水魚囉
喂原來Tim cook有連登ac聽到訴求所以出12 mini,咁可唔可以幫我同佢講我想要iPad行macOS
iMac 24個價都叫唔平,唔通要去到6000先叫平?
btw又係你自己上面先講「iMac 24主要係for 平」 咁快自打嘴巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞