Apple Back To School 2021

1001 回覆
4 Like 36 Dislike

大家小心啲呢位ching
佢本身同我講話要airpods pro 我話過幾日會買 買左再搵佢
今日諗住去買 佢突然間del chat 好彩我記得你啊 點知佢話唔要 dllm 好彩我仲未買 pro我仲要加$700
真係放比先達好過 唔撚洗受氣
買部ipad air好似幾抵
最低配$4400 減埋airpods2賣出去$850
都係$3550 買唔買部玩吓好
巴打你仲放唔放AirPod?
岩岩買左airpods 唔係pro 你要?
買64gb 的話支那移動有消費卷promote
3800 有埋pencil 2
lte 就4400
正喎 但我入咗八達通 有冇八達通
如果用一年放出去值幾多錢呢
我下年grad 之後返工好似用途不大 想放
12.9? 11吋大把貨唔洗等
有無ching買左office
覆埋你今次就end topic,根本就討論唔到
你係要話水魚我幫你唔到

1. 唔熟Apple野睇你個回覆真係會俾你fake,air同pro都係用M1, 但性能上始終有少少分別,多把風扇令佢個性能可以withhold多一陣。你唔比真係有人有用?

2. 你講一大堆例子出黎我唔否認有啲只係Apple既財技marketing。但8488個部21.5iMac好明顯唔係target你買。而有人亦因為種種原因唔考慮27吋甚至更大既iMac。咁Apple咪出部24iMac 黎fit個堆人囉,咁何來水魚?你有專業用途咪等大iMac囉。事實係我識唔少人,亦喺士多見過有好多人買黎做家庭機,咁依部咪fit佢哋囉,以前21吋又太細同廢,27吋又太大同overkill。

放airpod 2

仲抵屌呢個😹😹

好彩見到呢個post
係幾抵可惜得64gb
但我禁入去好似買唔到
Airpods with charging case 可以放幾錢?
一見光就賣哂
係屌 無貨 諗住買lte 都無晒貨
個promote出左2日喇我都係頭先先見到
有無人知今時今日macbook用office 仲會唔會走位
巴打你放幾錢,有d想要,睇下價錢先
Ching留tg
想收airpods pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞