Dji Spark 討論

394 回覆
2 Like 2 Dislike
已買,真係好抵 但係唔知點解用edu 優惠唔可以同care一齊買 搞到要到貨再上網買返
諗緊買唔買 真係好吸引
買喇 我覺得入門試玩呢個價齊裝備真係好抵 就算出spark 2同spark一出個時同價我都唔後悔 因為都差成二千幾蚊
師兄諗唔諗住改fcc mode?如果改左係咪會無care
你個教育CODE 係唔係可以買多部...

定有冇咩方法可以拎到個CODE
我.edu mail 一讀完就用唔到
好似拎code時間過左
考慮緊買唔係Mavic Pro
edu + palpal = 6150 兩電好似好正

Air對比下會貴

Spark又唔上唔落

但我未玩過堅既Drone
只玩過六舊水左右既RC直升機同800蚊左右既室內Drone Parrot

6千蚊炒左會好金
可以買dji care 嘛
spark 同 pro 點揀好
spark好似又淨係玩具咁 好似買pro一步到位好d?
點解你地個edu有15%off
我頭先㩒完得10%off
我就真係當佢新玩具咁玩,所以買spark
我可能買spark單機算 師兄放唔放一舊電?
有無人有興趣買spark?想放
幾錢 點解想放既
3100-3200
combo+多粒電
唔岩玩
其實呢 spark係無問題仲好好玩Tim
不過 如果覺得自己會玩完忍唔住upgrade既就
air以上既機啦

官方話16分鐘 但我有時飛超過個時間 同埋細細部幾好攜帶
已經好便攜
但無可否認air更便攜

買完spark 兩個月出air
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞