Dji Spark 討論

394 回覆
2 Like 2 Dislike
但好似都要俾維修費?
如果反正都要俾,你不如撞下佢先去換
第一次399第二次499
再炒就換機啦
我想問你地部Spark有無改?
飛幾下就斷訊號
搞到都唔係經常玩
有無巴打教路
唔改不如唔好玩
係呀399 一次過換埋對新螺旋槳都ok既
不過係驚搞完一大輪 又唔換 又曬你幾日時間姐
唔改 係市區有高樓地方好似飛到120m就冇圖傳了
要改好易冇難度 android機下載Floater 求其搵個美國地方fake gps
當你再連線 佢已經係fcc mode了
即刻返屋企搵部Andtoid機出黎搞搞先
Thc
總之有care dji就會見屍收錢啦
臨過期果陣拎個搥仔扑鳩爛佢換過部都仲得
未改果陣試過係配水庫空地,部機係面前幾米垂直飛到30米都斷
即時換?
未試過唔知,反正一換一點都耐唔過擺低比佢整
即時換。。。
前兩日炒左機,上官網book最早要1/3
琴日搏一搏 Walk in, 等左半個鐘就輪到,即時換機
太好了 我book左24號!
spark combo 依家 38xx cash, 入唔入手好
好彩放得快
邊度?
官網而家$3199送埋remote好吸引
大家會唔會考慮walkera peri , 個樣同spark咁上下, 但希3軸雲台, 4K拍攝, 不過兩個月後先出

https://youtu.be/UwqJ2Lw0Sow
有冇大約價錢?
已經諗住入手
剛手入了
https://www.skypixel.com/photos/play/50bb8765-7d3c-4e4d-ac3c-1a96b3433772?buttons=on

一排無拎部機出黎
而家就算駁OTG線都當用wifi連?
BTW 用wifi好似同OTG差唔多3咁
今日拎部Spark出黎玩, 影唔到相唔知點解

但係錄影係無問題, 真係奇怪

利申, 之前未試過影相, 玩左1,2次都係錄影, 有冇巴打試過咁
你係用手勢影唔到相定app / 遙控都唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞