Dji Spark 討論

394 回覆
2 Like 2 Dislike
Send個sn去dji support email問真定假
佢會幫你check

岩岩問完
買左二百幾蚊人仔 一粒原裝電 竟然係真貨
佢仲check到我幾時activate左粒電
自動返航都準既其實

我慣左返完係頭上高咁上下自己落

日頭可以唔洗自己落
夜晚一定要

仲有熄左個降落到30米返航
唔洗驚撞樓
我慣左飛到百幾米高返航
等佢自己返都唔會撞樓
無人既?
最近想買 但見到個二手價都咁on9落唔到手 出面新機賣4200 肥花賣4500二手
睇埋今晚個新機發佈再決定
傳6299
點睇
見新部air 細部左同都飛到20min 有d 心動出機,但都睇左第一水d 反應先
大把人連埋成堆電同專用尿袋咁賣梗係貴啦,果度加加埋埋成千幾二千蚊
你諗多左喇 大部份都只係就咁Fly more Combo 冇加其他野

即係e d呢 到底佢想點?當自己on9定買果個on9?
寫得21分鐘 最少都18分鐘架啦 有咩好睇反應 lol
乜都冇果d冇人會理,依家格價好方便
問題係大部人係咁
好撚唔抵 買左半年都無就出新機
Spark 也將價格調整至為 3,299 人民幣 / 3,199 港幣 / 13,500 新台幣起。
慣例細鋪再減8舊 spark真係好抵
搵唔到好價買新好過啦
我連埋一大堆配件同smatree都放唔到幾錢
係… d配件唔值錢 買果陣可以好貴 但出左新機之後 果堆野得返半價
等埋air出街 外面d鋪頭減價之後 買部新機好過
尤其航拍 上過天已經跌好多
所以我都拿拿林快放,反正都冇乜心機再玩
本身航拍係幾好玩既,但set野分分鐘耐過飛,又多濕碎野要拎,想拎多部相機都好難執位
上星期改FCC後首次試飛
飛得高左又遠左 影既野都多左
http://www.youtube.com/watch?v=pWdmXb6uxuA
想買spark 個remote同一舊電有無人放
有冇人知dji care refresh換機程序係點?
上網約好booking 係咪即時就可以換新機?
我只係撞花左 但未過保所以想去換隻新 e個理由係咪唔會so我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞