[ViuTV]宇宙天團ERROR討論區(9) 《我們不Chok》12/7正式上架

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
我都係
中意i promise多啲
時間線上應該唔可能, 除非 I Promise 唔係 家多咗個PET 主題曲或者個節目推到而家做
不chok 11月已經錄咗,而I Promise 2月頭錄,所以我先咁估
好耐冇見
應該唔關事 ,果排poki d 節目 都係照出,邊有離開過
係咪上年尾決定暑假要連環出歌,所以要提早錄定咋?
或者 純粹diutv 冇咁多budget ,要就其他鏡仔?
永續error post
得閒入嚟推一推
絕對唔會係上年年尾決定今年暑假嘅嘢
我覺得唔關事
果陣d節目拍起左所以照播 I PROMISE宣傳pk都無份
但呢隻係pk有份作果陣照出一定會比人屌到仲甘
如果因為要就暑假連環出歌一早錄起左但先依家出我一定屌diutv老母
我估應該因為
1月有 lady killa 所以冇出到
3月有節目要出片尾曲 i promise, 所以冇出到
5月有自肥, 殺出 33 首睡到3點, 所以冇出到
而家 7 月, 可以出了
應該唔會掛 如果diutv真係咁有planning隔離鏡仔就唔會好似依家咁撞到p哂k啦
咪就係冇 planning 所以而家 error 都撞埋一堆, 中間又要推咗 lady killer 同 i promise 先

(唔知係咪大國想一次過測試下咁多人都出歌當中, 邊 d 歌同人喺歌海中都仲 keep 到受歡迎就集中資源)
最想出歌既 Jeremy 要自己名義出喎
係既就放埋落去今次 大亂鬥 道啦
唔知有冇
我意思係我唔覺得會因為頭半年有三首歌我們不chok會錄起咁耐推到七月先出
btw 今次大亂鬥 之後可能又有嫌隙
又可以拍調教你mirror 2
會唔會因為 error 少歌特登儲起先
少歌都要參與大亂鬥 諗起都覺得慘
呢首每個人把聲好似無咁出
不過d詞好高質
希望多人聽,pass 呢個挑戰,等大國同 viu 比多 d 資源同幫 error 出多 d 歌
仲有四個鐘就有mv睇
打手ready
今晚好忙
我驚我睇mv 激動到尖叫失禁
決定出咗MV先聽第一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞