[ViuTV]宇宙天團ERROR討論區(9) 《我們不Chok》12/7正式上架

1001 回覆
43 Like 9 Dislike
希望error無拍 應該係奧運開幕嗰日嚟
日日係度扮呢個fans追擊第個
我淨係屌鳩Edan同埋想睇吓班肉酸鏡粉點樣幫佢偶像兜大家做同一樣嘢MIRROR就被迫,tvb英皇就全部賴共大方啲認咗佢雙重標準咪得,反正MIRROR從來都唔係黃
咪唔睇
我屌撚咗佢好耐全個港大都知佢派帽我好支持Jer同Ian
開個post好辛苦?我真係識Stephanie
點只開post,我見你好多留言都有覆
無工介紹你走啦咁無你既事了
你都On9我一早喺呢個post洗撚走
你先on9叫你走真係走咩
收線呀
好撚憎viu tv推班仔去死
雖然知係公司指示
但係真係幫唔落
唔會盲撐唔會做雙標撚
Viu見班fans咁無原則咁無底線
只會推班仔去做更多踩界嘅事

屌你老母diu tv
mirror都拍左 我覺得error走唔甩

你啱
33話係咩就係咩
唔好嗌交啦
其實viu係想點
明知mirror 同error嘅fan係邊班人
依啲野唔出聲咪算囉
仲要拍片
mirror 同 error愈黎愈紅,開始連保皇派都點名
未來一定會搵佢地去硬食viutv既政治任務
上次谷針耍太極耍走左,之後唔係咁易閃避

就好似商台咁 為左保住個牌,當年要毓民大班封咪,而家要放黃永維穩,但至少保到 陶傑既airtime
曾志偉古天樂率演藝界拍片為災民打氣:佢哋覺得呢個俾捐錢更重要
https://lih.kg/2629982

明明係古生同153佢哋牽頭叫班藝人同電視台搞呢壇嘢
出面班撚屌淨係jer撚住mirror唔放
又唔見佢哋開po屌下古生
佢哋班人想點好明顯啦
無嗌交
玩膠但可能唔認得我我係勞動巴呀
點會唔認得你
咁耐冇見~
你屋企人好嗎?
我全家都好幸福
而家因為 mirror 最紅, 其他 post 講 viu 由 reject 變盡拖, 都拖咗幾日
(可能 error 冇 mirror 咁喺風眼點, error 可能避到既...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞