【非支那】【I/A】神王城堡(3) - 我蓮世一

601 回覆
7 Like 1 Dislike
場上多一隻相同嘅角色
提升該角色攻速10% (最多40%) 所以基本上擺5隻一樣就夠
咩黎?
通常電法
你哋會升1隻定2隻
我現加係升2隻
1隻配弓 1隻配杖
定全谷1隻
一隻加藍月亮
想問咁多位巴打而家係咪平均升8lv
另外d神器完全唔知點好
另外仲有隻班雨巴哈有人話好勁有人話好廢 唔知升唔升好 資源有限

通常都係谷肥一隻
你呢個陣基本上夠打到第8章,
另外神器前期都係用弓同杖, 後期再轉矛+任意神器(睇你想玩咩陣容)
咁我沖埋25lv 壇同8lv盾佬先啦
D神器無得指定邊隻英用好似好廢咁
中國武漢肺炎係咪呢度嘅巴打開?
想問下手足呢碌矛點洗好
有聯盟
用槍手咪洗晒全速,用法師就洗高d數值算
第七關boss
有時 弓手放中間兩則 唔知點解有時射射下射左隻馬
Boss有時係咪會整暈兩個人?見好似有時放一個係中間都唔夠
請教第六關boss點剋得佢最應?
我暫時都係兩隻加甲槍手企兩則 等佢盡量打少d中間果d 其實都避唔曬
定無用血壇 吸血 加 爭取block佢幾次時間打死佢
第三關史萊姆仲未過到 反而第四五關玩得仲後
有無人教下我
公會聽落無乜用咁
我不過下星期應該有新關 season 6
第三關未過你點打4同5
定你想講過唔到襲擊3-10

用冰法+15法師壇輕鬆過
冰死隻細即刻回cd再開技無限loop
Boss會一次普攻都會fear一個目標
擺中間槍手就會岩岩好打隻boss先
弓手就唔知了我抽唔到
打佢我既心得係係要槍手夠大力第一round佢出推人之前殺左佢 同埋要夠多角色比佢fear 槍手擺第二行 其他人擺哂第一行 咁槍手就最遲比佢fear
我推爆隻蓮比佢用水波攻擊
啲角色越抽越多就好難拎經驗升角色
3-7過唔到 反而4-10 5-8 都過到
可能我太早拎到電法 所以一直好低估冰法 覺得出招太慢 唔通冰法真係依關既剋星?用其他英雄真係試左好多次都過唔到 電法 吸血 巨人都試左
岩岩終於有蓮用 要等佢升返lv先用得 又打人又補血 唔洗用白衫個醫生
蓮可以做埋輸出其實係好穩既角色黎
係... 會唔想用低1-2lv既角色 結果來來去去都係用果幾隻黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞