【非支那】【I/A】神王城堡(3) - 我蓮世一

613 回覆
7 Like 1 Dislike
一隻冰法就全部企定定,唔建議用
第9個chapter有啲難打
易過第八關喎, 係D怪高LV左, 最傳統咁用槍手, 一隻盾佬擋係前面, 用矛仲可以用中距離射下, 如果好彩抽到有BLOCK可擋多幾下
第八關我到而家都唔識打, 有無人教下我點應付吸血? 玩到好忟
個無限手套神器睇極都睇唔明佢咩意思,
ATK乘1.9再乘果個乜野黎?
打卒 打BOSS都唔多識打, 格硬好彩過
打BOSS好似按%咁扣, 所以隻TANK幾多血都無用, 所要谷勁一隻係前面同佢鬥吸血, 再係後面射?
中段兩隻吸血魔獸隱形打唔到佢, 攻擊力又勁, 應該點打?
狼人幾好用咁 對範圍技敵人 攻擊唔駛集中曬係前面度
如果攻擊主力係後排 都可以唔駛理佢
杖升落蓮度?
用9關黎刷錢 仲好過7-8
岩岩見到lihkg有會空位
申請左入去
可唔可以收我 珍珠奶茶
戰棋gameplay黎講依隻game真係好唔錯
但啲錢真係嚴重不足...
好玩都唔係迫你咁樣重覆狂刷
唔算不停刷啦,有得一鋪40體咁刷算係咁
有冇人一樣都覺隻game好食電
我部老爺6plus玩唔夠半個鐘
成部機熱到煎蛋咁
玩前有8x% 半個鐘後已經得番20%
食電+玩一陣部機就好熱
所以我多數玩一兩場就熄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞