【非支那】【I/A】神王城堡(3) - 我蓮世一

614 回覆
7 Like 1 Dislike
勁人有1/3都有配電法
其實arena玩到最top 都係果幾種變化
最好玩都係過關
一隻人升到頂都係2000幾經 當佢所有角色都升到頂
買250蚊卷一次25經 咁其實都係20000幾蚊既事
勁人通常用邊關刷錢?
7-8 得2376 嫌少
9-6
3000蚊場
點刷 岩岩玩唔識
岩岩玩過關就得 唔駛刷
無咁勁次次好穩陣咁過到刷8-8好穩陣又快唔洗諗 2600蚊都唔差
第八點刷? 我第八關到而家唔太識點有效率咁過
係咪 梅 趙雲 祖 是但一隻前面頂
用血祭定法祭?

第九暫時都係試過兩次
應對隻雀 前後左右企開d有用 每次飛耐d
凍罐就 最高lv英雄企最前 其他人企最後 爭取少少時間
梅 祖 趙雲
狼 lily
都幾似下 不過見人用梅 狼 多過其他

頭頭7個回合是但過左佢就得 但一定要盡量整到第8個回合有隻3*既梅 咁就可以比佢一隻單打哂對面
之後夠多錢先一次過合上一級到4*
有4*加埋啲裝就夠打死隻王 so far無輸過
但第9關真係無一個好安全既方法過到隻王前面啲關都還好是但打都贏
可能太好彩 未輸過比佢
但主力靠曬 槍手 盾佬 如果唔生性是但一隻刷極都無 咁就輸
等我再試多幾次先
你應該講緊9-8?
9-6 加埋1.1神器都有3034
8-8咋
9-8未打過唔知打唔打得贏
你話唔穩陣係9-6?
我覺得還可以喎
不過玩到20關 輸左好似唔係差好遠 抵搏
我暫時玩左6,7次都殺到
但其實刷錢都係想快靚正
要諗擺陣已經唔想8-8真係每5局先睇一次有無裝可以上都得 其餘時間尻禁開局
我怕第八關多d 後面個蝙蝠佬
8-8有2851 其實都係差150 等我試下先
係咪梅 長槍佬 祖兒是但一個都得?
我淨係有升梅 其他可能忟少少梅夠大力
點解你咁忍得淨升果幾個 唔會想玩下其他既咩?我乜都會升下
見到你好多1lv我忍唔住想幫你禁 升左佢
其他個啲我已經知唔夠我依家呢幾隻勁其實玩到我依家咁 除左第7關隻boss識fear之外所有關都可以用同樣既方法打
咁我都係求財姐 要好玩我打返鬥技場好玩啲
Arena唔係升多幾種英雄神器好玩d咩
試下唔同玩法
反正arena上到King god都係比2000幣
我會諗下點樣玩冷門英雄 冷門神器 玩得勁
arena我都覺得係睇下點玩d counter主流既偏門玩法
我好少見人地玩黑gal 我就好鐘意玩會有奇效但勝率係差少少
神器我覺得咸魚白菜 鑽石唔課金就係得咁多 洗得唔靚都無得拎上場玩
英雄 神器 祭壇 係一set組合先發揮到想要奇效
升死一路 玩法少 好快悶
升多幾路 就全部都唔勁
見d勁人來來去去都係果幾隻英雄就覺悶
黑妹我過關鐘意用 配落主力度
但arena要配法壇先好用 唔係好難捱到用技 高手戰 頭兩秒好關鍵
火佬 騎士佬 有無出頭天
老實講隻game平衡係差 同埋所講組合都唔係真係有好多組合
最basic 玩盾同槍手配劍氣同旗就已經夠打哂絕大部份arena既人再多組合唔夠人打都係唔夠好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞