【非支那】【I/A】神王城堡(3) - 我蓮世一

658 回覆
7 Like 1 Dislike
我有排都未上到去
改左睇skin 既icon
變左分grade 個感覺有啲怪
搞呢啲但仲係無得preview 唔special effects

啱啱發現活動skin 無得用活動分換
好想要個廚師skin
百幾鑽姐
換鑽

點樣啊
以為一定有得用活動分換skin
佢間唔中一次係咁
用黎開放返啲過左時既pass skin
加一個少少特效既鑽skin
姐係引人課金
其實我都建議如果大家有
都升下世靈+佐白呢對狗男女
好平民既一對combo
一入場世靈幫佐白補魔
直接開技打
PVP現時最簡單最有效爬分組合
PVE當然都無問題
好多特效skin,忍緊手
資源成日都短缺
佐白唔覺醒都用到
不過世靈覺左就好啲
要玩佢地嘅combo 即係都要升
skin其實惡魔佐白以平skin黎講算好高質
開大變惡魔
但有佢個pass skin俾左錢又無理由唔用
泰山個釣魚skin,旋風丹個毛筆skin都鍾意

用就Tia同凱西囉
Tia滿攻速玩風箏好過癮
凱西從來無勁過,但佢招技周圍彈好爽

活動幣非skin item
建議大家換呢啲
特別你地前期呢啲資源好難入手
kanak係咪都係用望遠鏡同埋古杖?
如果升佢黎刷2-15有無機?
2-15
主線1既第二章15?
定主線2既第二章15?

不過其實兩個都無問題
理論上瞄鏡+古仗+面具+藍壇+黃/橙壇可以硬爆
但我自己就保守少少,用返紅壇
因為打到後面隻濕鳩老虎,如果你隻kanak太高魔攻
兩三隻直接跳你,有細機會翻車
不過其實都無乜所謂,係依家kanak未nerf情況下
都係隨便玩
如果玩硬爆陣
可以世靈換馬諾
取代啲回血工具
玩三次激戰定咩 總之PvP 嗰個
三次都斷線
呢個mode真心kick
係我講得衰整來想問主線2 2-15

依家盡左力刷緊2-2-15 有時仲會炒車
用15橙壇一開始洗銀幣起手
or15黃壇拎多啲錢開始
(副紅壇)會舒服啲
如果你主藍壇頭幾RD隻kanak未必會升得好好
KingGodxPOTG

請輸入禮包碼領魔關羽
仲有呢堆

KGCLiveCollab2023: 4x God Scrolls
[Valid until: August 2nd, 2024]

WelcometoKGC2023: 4x God Scrolls
[Valid until: May 13th, 2024]

JoinNowKGCGlobal: 4x God Scrolls
[Valid until: October 20th, 2024]

EnjoyKingGodCollab: 4x God Scrolls
[Valid until: October 20th, 2024]

KingGodGift23: 4x God Scrolls
[Valid until: December 16th, 2024]

KingGodCartoon22: 4x God Scrolls
[Valid until: February 2nd, 2025]
大分裂果個仆街成就
唔用relic過關
玩撚左成年都未做到
就黎玩到爆血管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞