華納簽入一個知名男歌手

551 回覆
1330 Like 57 Dislike
邊忽好好似含住舊飯唱歌
+1
佢真係好正 聽過live,真係自帶電音,希望佢同moon情侶檔出多啲歌
佢套尋秦記幾時會上
明報專訊】樂壇7月好熱鬧;日前華納唱片的社交平台公布林峯7月8日新動向,留言:「世上有人不信 都總有人相信 這一個人 可以迎難漸進。」新歌《唱情歌的人》由林家謙作曲、張楚翹作詞、舒文監製。這消息令人期待。

已有兩年沒出新歌的林海峰(Jan)昨日推出跳唱新歌《UNCLE》,由何秉舜作曲、編曲和監製,林海峰填詞,新歌MV昨日曝光;MV中林海峰變身「Uncle Jan」,跟幾名同樣化了老妝的男舞蹈員在茶樓、的士高等地載歌載舞,54歲的Jan「舞」出色,跳得十分落力。林海峰在社交平台分享MV的造型照,並寫上「Happy伯」。

盧瀚霆《不可愛教主》慶生
還有今日26歲生日的壽星盧瀚霆(Anson Lo)推出新歌《不可愛教主》,是人氣劇集《大叔的愛》片尾曲。

以前中意佢,而家諗到佢都應該藍又有個支那老婆又成個阿叔,冇咩事都係返去j mirror先
樓主pin la
做到實力派咩
作曲幾好 要d歌作搶耳d
紅底係唔駛奶, 唔藍唔紅嗰啲先要奶仲要奶到好核突先有人知佢唔係黃
你都幾搞笑,點唔錯落去?定你係唱片公司或者電台高層可以撥亂反正?係就失覺晒,靠你喇,快啲叫返晒上兩代歌手一齊出嚟爭獎啦,最好有齊四大天王,我都想睇
我指作為歌手唱歌方面嘅實力
呢首歌如果今時今日mirror唱 分分鐘真係紅爆?
Mirror唱sugar baby都會紅 反正點都有人撑
唱功執下但難少少
其實mc 20歲同kaho已經一起夾緊歌 果陣kaho 仲係叫joey , 其實joey比kaho仲易記應該一直用
kaho好似路人甲名
https://youtu.be/m4C5EnI3EeA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞